جشنواره غذای سالم در خانه تاریخی دهدشتی شهر اصفهان برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،در این جشنواره که امروز با هدف ترویج استفاده از غذاهای سالم برگزار شد، 50 نفر از بانوان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان شرکت داشتند.

سعیده پور عابدی کارشناس آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت شماره یک اصفهان پس از داوری این جشنواره گفت: تمام شرکت کنندگان به اصول خانه داری در تهیه غذا توجه کرده بودند، اما برخی با توجه بیشتر به روش پخت و تنوع مواد غذایی و استفاده از سبزیجات و حبوبات، حائز رتبه برتر شدند.

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان نیز بافت، طعم، تزئینات و تنوع غذایی را از مهمترین ملاک های انتخاب غذای سالم دانست و افزود: امتیاز مثبت داده شده بخاطر استفاده از حبوبات و روغن های سالم مثل کنجد و زیتون و امتیاز منفی بدلیل استفاده از روغن سرخ کردنی، مصرف سُس و روغن زیاد، نمک، شکر، سوسیس و کالباس است.

مریم اشرفی ادامه داد: تنوع غذایی شامل استفاده مُدام از برنج و فست فود و غذاهای مُضر برای بدن نیست، بلکه باید از غذاهای سنتی و سالم استفاده کرد.

مژگان حسین پور، دلارام پورنایب و فهیمه زرگر، مریم تاجداری و لیلا ابراهیمی بعنوان نفرات برتر این جشنواره معرفی شدند.



انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.