رئیس سازمان امور دانشجویان جزئیات واگذاری اختیارات بورسیه‌ها به دانشگاه‌ها را تشریح کرد و گفت: با این روش جدید مشکل جایابی دانشجویان بورسیه خارج حل می شود.

مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان در گفت وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت :  دانشجوی متقاضی دریافت بورسیه ابتدا در آزمون دکتری شرکت می کند، دانشگاه نیز سهمیه بورسیه داخل و خارج را در دفترچه اعلام می‌کند. 
زمانی که دانشجو نمره قبولی آزمون را کسب کرد به دانشگاه مربوطه مراجعه کرده و توسط دانشگاه مصاحبه می شود. : سپس جمع بندی لازم برای بورس دادن به دانشجو توسط دانشگاه صورت گرفته و نتیجه از طریق سازمان سنجش به سازمان امور دانشجویان اعلام می شود. مجددا پذیرش دانشجو به تایید دانشگاه محل خدمت وی می رسد. در این مرحله مشخص می شود که دانشجوی مذکور بورس کدام دانشگاه است.

رئیس سازمان امور دانشجویان یادآور شد : مسئولیت دانشجو از ابتدا تا انتها برعهده دانشگاه محل خدمتش است.

صدیقی بیان کرد: بنابراین موضوع بورسیه ها با تفویض اختیار به دانشگاه‌ها، از ابتدا تا انتهای کار در چهارچوب سهمیه ای که وزارت علوم به دانشگاه‌ها اختصاص می‌دهد، توسط دانشگاه‌ها پیگیری می شود.  

وی در پایان خاطر نشان کرد‌: وزارت علوم تنها کاری که انجام می دهد این است که دانشجو را اعزام کرده و گزارش پیشرفت وی در طول تحصیل را به دانشگاه محل خدمت دانشجو ارسال کند. 
دانشجوی بورسیه خارج بلافاصله بعد از بازگشت مشغول به کار می شود و دیگر با مشکل جایابی که قبولی‌های قدیم بورسیه با آن مواجه بودند و دانشگاه‌ها با تامل دراین زمینه برخورد می کردند روبرو نیستند چراکه دانشجو با نظر دانشگاه انتخاب می شود.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.