به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، جعفر عطارباشی مقدم با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 106 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده گفت: طی همین مدت، کارشناسان دامپزشکی مستقر در واحدهای تولیدی از ورود 450 هزار کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف طیور به چرخه مصرف جلوگیری کرده و نسبت به معدوم نمودن آن اقدامات لازم را انجام داده اند.
وی با اشاره به صنعتی بودن همه 15 کشتارگاه طیور استان افزود: دامپزشکان در کشتارگاه ها به عنوان تیم نظارت بر مراحل مختلف تهیه و تولید گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه دارند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان با بیان اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شوند ادامه داد: افراد در هنگام خرید این محصولات توجه داشته باشند که بر روی بسته بندی محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.
عطارباشی تصریح کرد: از کلیه شهروندان خواهشمندم در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان، مراتب را با شماره تلفنهای 37250025و 72500353(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
انتهای پیام/ز