به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ یونس ممیزاده در جلسه بررسی روند ارائه آموزشهای مهارتی در اردبیل اظهار داشت: در حال حاضر 25 مرکز آموزش فنی و حرفهای در سطح استان فعال بوده و اقدام به ارائه آموزشهای فنی و مهارتی در رشتههای مختلف میکنند.
وی با اشاره به آموزشهای ارائه شده در مراکز فعال فنی و حرفهای استان اردبیل تصریح کرد: این آموزشها در حوزههای مختلفی اعم از کشاورزی، صنعت، فناوری راهبردی و سایر حوزهها بوده که به شرکتکنندگان در طول سال ارائه میشود.
ممیزاده از توسعه آموزشهای صنایع دستی در سطح مراکز فنی و حرفهای استان خبر داد و گفت: توسعه این گونه صنایع زمینهساز اشتغال به ویژه در مناطق روستایی و افراد ساکن در این مناطق شده است که برای رونق و توسعه صنایع دستی در بین این افراد در تلاش هستیم تا آموزش این رشتهها در مراکز فنی و حرفهای استان افزایش یابد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل از ارائه 440 هزار نفر ساعت خدمات آموزشی در روستاهای استان در قالب طرح توسعه توانمندی مهارتی روستاییان خبر داد و افزود: این آموزشها از طریق اکیپهای سیار که به مناطق آموزشی اعزام میشوند به روستاییان ارائه شده است تا زمینه اشتغال و توانمندی آنها را فراهم آورد.
وی با اشاره به ارائه 63 هزار نفر ساعت آموزش مهارتی در قالب طرح استاد شاگردی در استان بیان کرد: بیش از 141 هزار نفر ساعت آموزش نیز در قالب صنایع و واحدهای تولیدی و اقتصادی و 85 هزار نفر ساعت نیز در پادگانهای نظامی خدمات آموزشی در سطح استان ارائه شده است.
انتهای پیام/گ