به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ هوشنگ سیاوشپور با اشاره به سیاست سازمان بهزیستی مبنی بر ارائه خدمات ارزنده به مددجویان اظهار کرد: این سازمان در بخشهای مختلفی از جمله امور زنان، کودکان کار، از کارافتادگان و اشتغال و...خدمات متعددی به جامعه هدف ارائه میکند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تعداد زنان سرپرست خانوار در استان اذعان کرد: قریب به پنج هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی هستند که قریب به دو هزار زن سرپرست خانوار پشت نوبت شامل زنان مطلقه، فوت همسر و از کارافتادگی هستند.
سیاوشپور ادامه داد: در دفتر توانمندسازی زنان خانواده خدمات مستمری بر اساس بعد جمعیتی، ایجاد فرصتهای آموزش جهت بالا بردن آموزشها به زنان سرپرست خانوار بوده که قراردادهایی را با نهادهای آموزشی منعقد کردیم.
این مسئول با بیان اینکه در سال جاری 2 هزار نفر از زنان آموزشهای لازم مهارت را کسب کردند، گفت: به منظور ورود مددجویان به بازار کار و توانمندسازی آنها ابتدا شرایط لازم را فراهم میکنند و سپس پرداخت وام به این قشر را بر اساس اصول و ضوابط خاصی انجام میدهیم.
سیاوشپور در ادامه با تاکید بر اینکه مددجویان برای دریافت وام ابتدا باید مهارت لازم را کسب کنند بعد برای دریافت وام و ایجاد اشتغالزایی به بانکهای عامل معرفی میشوند، گفت: با معرفی مددجویان دارای شرایط لازم بهزیستی با نظارت کامل زمینه را برای اشتغالزایی فراهم میکند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به سیاستهای سازمانی اذعان کرد: بر اساس قانون برنامه پنج ساله باید سالانه 10 درصد مددجویان از چرخه حمایت خارج کنیم که تاکنون هشت درصد از مددجویان استان از چرخه حمایت خارج شدند که عمدتا به دلیل بازتوانی بوده است.
این مسئول ادامه داد: با توجه به پایین بودن توان اقتصادی، عدم بنگاههای زودبازده و نبود صنعت در استان کهگیلویه و بویراحمد نتوانستیم به تعهد خود بر اساس برنامه پنج ساله عمل کنیم.
معاون امور اجتماعی بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه آمار خارج شدن از چرخه حمایت چرخشی بوده و به تعدادی که خارج میشوند همان تعداد پذیرش و ورودی میشوند، گفت: سالانه قریب به 500 نفر را از چرخه حمایت خارج میکنیم و همین میزان را هم وارد میکنیم.
سیاوشپور در بخشی دیگر از سخنان خود به مقوله اشتغال مددجویان بهزیستی اشاره کرد و گفت: در حوزه اشتغال 33 گروه همیار در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت میکنند که مرکب از زنان سرپرست خانوار با مهارتهای فنی و حرفهای و کسب و کار مشابه هستند که در بنگاههای کوچکی به کسب و کار مشغول میشوند.
این مسئول با تاکید بر اینکه به گروههای همیار سرمایه کار بلاعوض پرداخت میکنیم که با توانمندسازی افراد از چرخه حمایت خارج میشوند، گفت: سازمان بهزیستی به طرح گروه همیار توجه زیادی دارد و از این گروهها حمایت میکند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد گروههای همیار گچساران را گروههای فعال و پویایی عنوان کرد و گفت: در آینده اعتبارات خوبی از سازمان بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای فراهم کردن خودکفایی مددجویان جذب میشود
انتهای پیام /ز