افرادی که مبتلا به بیماری دیابت هستند، همیشه محدودیت هایی در غذای مصرفیشان وجود دارد. غذایی سبک برای مبتلایان به دیابت را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم, با ما همراه باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذایی سبک برای مبتلایان به دیابت، را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم , با ما همراه باشید. افرادی که مبتلا به بیماری دیابت هستند، همیشه محدودیت هایی در غذای مصرفیشان وجود دارد.

مواد اولیه :
لوبیا سفید یا  قرمز(چیتی) 1/3پیمانه
آب 1/2 پیمانه
روغن زیتون 1/5 ق غ
پیاز کوچک (خرد شده) 1 عدد
کرفس  (خرد شده) 2 ق غ
هویج کوچک (خرد شده) 1عدد
کلم برگ (خرد شده) 2 ق غ
گوجه فرنگی (پوره شده)  2 عدد
سبزیجات شامل جعفری، برگ‌مو و آویشن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم 
طرزتهیه:

1.لوبیا و آب را درون یک ظرف بریزید. آب به اندازه‌ای باشد که روی لوبیاها را بگیرد. اگر مقدار آب کم بود به آن اضافه کنید. لوبیاهایی که روی آب غوطه‌ور می‌شوند را دور بیندازید. وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید. به آن نمک بزنید و بگذارید یک ساعت بپزد.

2.درون یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را در روغن بریزید و وقتی رنگ آن کمی طلایی شد، کرفس و هویج را به آن اضافه کنید و 5 تا 8 دقیقه هم بزنید. حالا سیر و کلم را اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید تا کلم نرم شود. سپس گوجه‌فرنگی را درون تابه بریزید.

3.نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. در ظرف را گذاشته و 10دقیقه بگذارید تا بپزد.

4. وقتی لوبیاها پخته شد لوبیا را با آب، درون تابه بریزید. اگر آب آن کم است، کمی اضافه کنید. سبزیجات را نیز بریزید. وقتی جوش آمد، در ظرف را گذاشته و شعله را کم کنید. 45 دقیقه تا یک ساعت بعد غذای شما کاملا آماده است. درون ظرف دلخواه خود ریخته و سرو کنید.
منبع: وب سایت دلگرم

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.