نوجوانی دوره‌ای میان کودکی و جوانی فرد بوده که در آن نحوه حل مسئله، دارای اهمیت است.

شیوا وکیلی روانشناس تربیتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان عنوان کرد: دوره نوجوانی به سبب رشد شناختی فرد با کوچکترین استرسی از طرف والدین دچار تنش شده و اگر مهارت حل مسیله را نداشته باشد باعث ایجاد اختلال های عصبی در او خواهد شد.

وی در ادامه گفت: گر نوجوان دارای اطلاعات و تحصیلات کافی باشد ولی نحوه برخورد با مشکلات را نداند دچار افسردگی،عدم اعتماد به نفس،خشم و عدم ارتباط صحیح با همسر خود در آینده شده ولی فردی که با نحوه حل مسیله آشنا باشد حتی با کمترین امکانات و تحصیلات نیز می تواند با مسایل مختلف کنار آمده و زندگی آرام و رضایت بخشی را تجربه کند.

وکیلی اضافه کرد: وظیفه والدین در برخورد با نوجوان خود این است که با او دوست بوده تا ارتباط صمیمی تری برقرار کرده همچنین برقراری روابط عاطفی عمیق و آموزش نحوه رویارویی با مشکلات آموزش داده شود.

این روانشناس تربیتی در پایان افزود:والدین باید بدانند که تنها آموزش حل مسیله و مقابله با مشکل برای نوجوان مهم نبوده بلکه خود پدر ومادر نیز نباید با اجرای محدودیت زیاد و یا شکاکیت به فرزند خود باعث ایجاد مشکلات بزرگ تری برای او باشند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار