وی پیرامون رابطه مصرف پیاز و بیماریهای قلبی بیان کرد: این مواد (پیاز و موسیر) حاوی فلاونوئید هستند و افرادی که دریافت بیشتری از فلاونوئیدها دارند، به طور قابل ملاحظهای کمتر از دیگران به بیماریهای قلبی-عروقی مبتلا میشوند.
وی افزود: زمانی که فرد به سایر میوهها و سبزیها در مدت کوتاهی دسترسی نداشته باشد و نتواند آنتی اکسیدان C و E را به مقدار مناسب دریافت کند، پیاز میتواند جایگزین آن شده و در پیشگیری از ابتلای فرد به بیماری قلبی، کمک شایانی داشته باشد.
کاویانی با تاکید بر اینکه زنان شیرده نباید پیاز خام مصرف کنند، تصریح کرد: مصرف پیاز در دوران شیردهی منجر به تغییر طعم شیر مادر و ایجاد نفخ در کودک میشود، به همین دلیل به مادران توصیه میشود پیاز را به صورت خام مصرف نکنند.
انتهای پیام/