به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، پنیرها انواع مختلفی دارند و هر شرکت برای بهبود و کیفیت کالای خود از مواد و تکنولوژی و گاهی به شیوه سنتی مخصوص و منحصر به خود استفاده میکند. مواد لبنی پنیر حاوی باکتری لاکتوکوکوس میباشد که معمولا درپنیرهای چدار، بری ، کامبر و . . . پیدا میشود.
طی یک تحقیق علمی توسط محققان دانشگاه میشیگان، مصرف پنیر باعث کاهش تومور سر در موشها شده است.
محققان یافته اند که این مواد نگه دارنده در پنیر حدود 70 تا 80 درصد سلولهای سرطانی موش را در طی 9 هفته از بین برده است این تاثیر با بدن انسان نیز وجود دارد با این تفاوت دز تاثیرگزاری آن پایین تر است.
از دیگر خواص پنیر به دلیل وجود باکتریهای موجود درآن از مواد نگه دارنده استفاده میکنند تا بدن نسبت به آنتی بیوتیکها مقاوم نشود و سیستم ایمنی بدن محافظت خود را از بدن به خوبی انجام دهد از جمله عفونتهای MRSA که تهدید بزرگی برای زندگی ما میباشد این باکتری های موجود در پنیر مانع پیشرفت عفونت می شود.
انتهای پیام/