به گزارش
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، شیر تنها نوشیدنی است که به شدت مصرف آن به کودکان توصیه میشود در حالی که همین شیر پاستوریزه ممکن است به بدن کودکان صدمه بزند. نوشیدن شیر پاستوریزه و یا سایر محصولات لبنی آنطور که صنعت لبنیات جلوه میدهد برای سلامتی استخوانها و سلامتی عمومی افراد خوب نیست.
صنعت لبنیات در 50 ساله اخیر به شدت تلاش کرده است تا مردم را متقاعد کند که محصولات لبنی پاستوریزه همچون شیر یا پنیر سطح کلسیم آنها را افزایش میدهد که این ادعا کاملا اشتباه است.
در واقع فرآیند پاستوریزاسیون تنها کربنات کلسیم تولید میکند که بدون وجود عامل کیلیت نمیتواند به سلولها راه یابد و به همین دلیل بدن برای جذب کربنات کلسیم به خون، کلسیم استخوانها و بافتهای خود را میکشد و در نهایت بدن دچار پوکی استخوان و سایر مشکلاتی از این دست میشود. علاوه بر این، لبنیات پاستوریزه حاوی مقادیر کمی منیزیم برای جذب کلسیم است.
تحقیقی که در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شد و بر روی هزاران فرد سوئدی انجام شد نشان داد که شیر گاو میتواند تاثیری منفی بر سلامتی داشته باشد به خصوص اگر به مدتی طولانی مصرف شود. این تحقیق که بر روی 61433 زن بین 39 تا 74 سال برای 20 سال و 45339 مرد در همان محدوده سنی برای 11 سال انجام شد نشان داد که هرچه بیشتر افراد شیر گاو نوشیدهاند، بیشتر امکان داشته است که به پوکی استخوان یا شکستگی یا ترکخوردگی استخوان دچار شوند.
انتهای پیام/