وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در کنار حضور سرمایه‌گذاران خارجی راه‌های هوایی جدیدی در کشور فراهم می‌شود، گفت: راه‌اندازی منطقه آزاد و ویژه اقتصادی فرودگاه امام تا چند روز آینده اعلام رسمی می‌شود.

تلفنی***** ایران به عنوان مقصد برتر در سال 2016 معرفی شد/ صنعت هوانوردی رو به رشد استبه گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در اجلاس هوانوردی 2016 گفت: شاید این صنعت از کمتر صنایعی باشد که روند رو به رشد آن در مقایسه با سایر صنایع در مدت زمانی کوتاه چشمگیر بوده که علت این امر جوان بودن ایران است.

آخوندی در ادامه با بیان اینکه ایران به عنوان کریدور شرق و غرب دارای موقعیت استراتژیک است ،گفت‌: ایران هزاران سال است که تعادل پایدار در منطقه ایجاد کرده است و تمدن ایران شهری از آسیای میانه تا شبه قاره هند و یمن و عراق را فرا گرفته و حوزه تمدن ایران شهری در تمام این مناطق حاکم بوده است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: کشور ایران مرکز تعادل این منطقه است و بیرون بردن این مرکز تعادل از این منطقه و فشار به آن موجب ایجاد حجم ناآرامی‌ها وعدم تعادل در منطقه شده است.

وی با تاکید بر اینکه بازگشت به نقطه سقل امنیت در این منطقه ضروری است افزود: این نقطه سقل ایران است و در حال بازگشت به این نقطه هستیم.

وی با بیان اینکه تمدن ایران شهری ایران مزایای بسیاری دارد گفت: عبور از فراز ایران و دالان‌های هوایی این کشور منافع همه شرکت‌ها و کشورها را حفظ می‌کند.

آخوندی گفت: ما به عنوان قدرت منطقه‌ای علاقمندیم به مسئولیت منطقه‌ای خود عمل کنیم و دالان‌های ایمن عبوری برای ذینفعان را فراهم آوریم.

وی اظهار داشت: آسمان امن و آزاد برای همه کشورها و خطوط هوایی دنیا فراهم می‌کنیم و راه‌های هوایی جدید در ایران باز می‌شود ضمن آنکه مدیریت فضای کشور با به روز ترین سیستم‌ها انجام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: همچنین 250 میلیون دلار سرمایه‌گذاری جدید برای سیستم ناوبری در فضای ایران انجام می‌شود و فرودگاه‌های بزرگ که نقش اساسی در حمل بار و جابه‌جایی مسافر دارند ایجاد می‌شود.

آخوندی اظهار داشت: بزودی قرارداد توسعه فرودگاه امام با ظرفیت 45 میلیون مسافر در سال منعقد می‌شود و فضای تجارت و فعالیت اقتصادی بهینه فراهم خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در چند روز آینده منطقه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه امام خمینی (ره) برای دنیا اعلام رسمی می‌شود.

وی بیان کرد: در کنار فرودگاه امام خمینی(ره) فرودگاه‌های شیراز، تبریز، اهواز و بوشهر توسعه می‌یابند و به کمک سرمایه‌های جدید نوسازی خواهند شد.

آخوندی با تاکید بر اینکه فضایی فراهم می‌کنیم که شرکت‌های سرمایه‌گذار در ایران قدرت رقابت در منطقه از مسیر ایران بدست آورند،گفت: فضا برای خرید و اجاره و اجاره به شرط تملیک هواپیما در ایران فراهم است.

وی با بیان اینکه 67 فرودگاه در ایران عملیاتی هستند گفت: تعداد فرودگاه نیز به دلیل کسری ناوگان چندان فعال نیستند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در توسعه ناوگان هوایی ایران فرصت‌های مناسب سرمایه‌گذاری برای کشورهای خارجی فراهم است و از نظر ناوگان کوتاه برد، متوسط برد و بلند برد شرایط مناسبی فراهم خواهد شد.

وی با بیان اینکه ایران مقصد گردشگری برتر دنیا در سال 2016 معرفی شده است،گفت: از نظر سرمایه‌گذاری در ایران به هیچ عنوان اجازه ورود واسطه‌ها را نمی‌دهیم. ارتباط فقط مستقیم خواهد بود و اگر هر سرمایه‌گذاری با پیشنهاد واسطه‌گری مواجه شد مستقیم به اینجانب اعلام کند.

آخوندی یادآور شد: غیر از شرکت‌های متعلق به رژیم صهیونیستی همه شرکت‌های دنیا می‌توانند در ایران فعال باشند و حتی به شرکت بوئینگ که موفق به حضور در این اجلاس نشد نیز خیز مقدم عرض می‌کنیم.

**مذاکره با بوئینگ برای خرید هواپیمای متوسط و کوتاه‌برد

آخوندی در نشست خبری با رسانه‌های داخلی و خارجی در حاشیه اجلاس هوانوردی ایران 2016 اظهار داشت: این کنفرانس هر سال در یکی از کشورهای دنیا برگزار می‌شود و امسال در پساتحریم به میزبانی ایران برگزار شد.

آخوندی با بیان اینکه همه عناصر فعال در حوزه سرمایه‌گذاری هوانوردی و گردشگری در این همایش حضور دارند گفت: امیدواریم شرایط مناسب توسعه سرمایه‌گذاری این صنعت در ایران در پساتحریم به بهترین وجه انجام شود.

وی با بیان اینکه ایران مرکز تعادل طبیعی منطقه است، گفت: در شرایط تحریم، مدتی این تعادل به هم خورد، اما در حال برگشت به شرایط قبلی هستیم.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه ایران نقش بسزایی در لجستیک بین‌المللی هوانوردی دارد، گفت: مقرر شده است هواپیماهای کوتاه‌برد، میان‌برد و بلندبرد وارد ناوگان هوایی کشور شود، ضمن آنکه شرایط برای شرکت‌های سرمایه‌گذاری و اجاره‌دهنده هواپیما در ایران فراهم شده است.

وی به تلاش ایران برای خرید 114 فروند هواپیمای ایرباس اشاره کرد و گفت: این 114 فروند هواپیما همه نو خواهند بود و پس از انعقاد قرارداد، جزئیات بیشتر آن اعلام می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به انعقاد قرارداد با کشورهای خارجی برای راه‌اندازی پروازهای مستقیم بین ایران و این کشورها اظهار داشت: هم شرکت‌های هواپیمایی خارجی پرواز مستقیم به ایران خواهند داشت و هم تعداد مسیرهای شرکت‌های هواپیمای ایرانی به کشورهای دنیا و نیز مسیرهای جدید افزایش می‌یابد.

آخوندی با بیان اینکه 256 فروند هواپیما در ناوگان هوایی داریم که 40 فروند آن غیرعملیاتی است، گفت: همین هواپیماهای عملیاتی هم برای ما هزینه تعمیر و نگهداری زیادی دارند.

وی همچنین بیان کرد: با شرکت هواپیمایی بوئینگ نیز برای هواپیماهای برد متوسط و بردکوتاه مذاکراتی داشته‌ایم.

آخوندی درباره خرید هواپیماهای روسی و سوخو توضیح داد که بدون مجوز سازمان هواپیمایی کشوری، هیچ هواپیمای به ناوگان وارد نمی‌شود و هنوز قراردادی برای این هواپیماهای شرقی نیز نداشته‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: امنیت سرمایه‌گذاری در ایران را تضمین می‌کنیم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: درباره تأسیس ایرلاین‌های جدید نیز بازسازی ساختاری در شرایط جدید مدنظر است، در این راستا برای تأسیس یک ایرلاین حداقل سرمایه لازم است تا در چند روز آینده این رقم از سوی سازمان هواپیمایی کشور اعلام شود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۹ ۰۴ بهمن ۱۳۹۴
لطفا هزینه های آموزش خلبانی هم پایین بیارین ، با توجه به خرید هواپیما ها صد در صد به خلبان بیشتری نیاز دارین ، و دانشگاه دولتی بسازین ، خیلی ها استعداد دارن و عاشق پرواز هستن ولی به خاطرهزینه چند صد میلیونی اموزش ها نمی تونن به علاقشون برسن ، با تشکر از تدبیرات دولت تدبیر و امید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۴ ۰۴ بهمن ۱۳۹۴
ساخت مترو فرودگاه امام خمینی تهران و مترو پرند در اولویت وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد
آخرین اخبار