به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ رئیس
اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی استان قزوین گفت : اداره کل
دامپزشکی استان قزوین ضمن انجام بازدیدهای دورهای، با هدف بررسی
کمی و کیفی و تولید بهداشتی محصولات کارخانجات تولید خوراک دام، هر 3 ماه
یکبار نسبت به نمونهبرداری و انجام آزمایشات شیمیایی و میکروبی محصولات
واحدهای مذکور اقدام میکند.
راول غلامپور اقدمی ادامه داد: که در
مواردی که نتایج با معیارهای بهداشتی و آنالیز شیمیایی تعریف شده مغایرت
داشته باشد با ابلاغ تذکر و اخطارهای قانونی به واحدها از بروز موارد مشابه
جلوگیری به عمل آید.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد
غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین عنوان کرد: در حال حاضر این استان
دارای 16 واحد کارخانه مجاز واجد پروانه بهداشتی بوده و انجام این نظارتها
در راستای تحقق شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره و به نوعی عینیت یافتن
شعار دام سالم، غذای سالم و انسان سالم است.
وی افزود: کارشناسان ادارهکل دامپزشکی استان قزوین در این بازدیدها
تمام مراحل تهیه مواد اولیه، نگهداری، حمل و نقل، تولید و عرضه را برابر
ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان دامپزشکی مورد بررسی و ارزیابی قرار
دادهاند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل
دامپزشکی استان قزوین بیان کرد: دامداران و مرغداران این استان با توجه به
تبعات منفی استفاده از محصولاتی که خارج از حوزه نظارت بهداشتی تولید
میشود، از استفاده این محصولات خودداری کنند.
انتهای پیام/ی