به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رییس جهاد کشاورزی فارس گرایش کشاورزان و باغداران به تولید محصول مکانیزه، آموزش های مروجان کشاورزی و دامپروری و به کارگیری بذر، نهال و سامانه های آبیاری مکانیزه را از مهمترین عوامل موفقیت بخش کشاورزی و دامی فارس، دانست و افزود : سالانه 65 هزارتن گوشت قرمز و بیش از 25 درصد محصولات باغی کشور در فارس تولید می شود.
محمدقاسمی تصریح کرد: سرانه تولیدات دامی در استان با افزایش 10 درصدی نسبت به سال قبل از میانگین تولید کشوری بیشتر بوده است.
استان فارس 26درصد مرکبات کشور و 10 درصد مرکبات جهان را تولید می کند. همچنین سالانه یک میلیون تن مرکبات مازاد استان فارس به دیگر استان ها صادر می شود.
انتهای پیام/ب