۱- یک چاقوی آشپزخانه خوب ، چه بزرگ و ویژه سرآشپز باشد، چه ظریف و کوچک باید دارای تیغه ای استیل یا از جنس فلزی محکم باشد تا بتواند سال ها به خوبی و یا قدرت کار کند. چاقو های سرامیکی اغلب نمی توانند تیز باشند و با مرور زمان شما را به دردسر می اندازند. تیغه چاقو که به بخش فلزی چاقو گفته می شود باید کاملا بین شکاف دسته محکم قرار گرفته و فیکس شده باشد، و بیش از حد بلند یا کوتاه نباشد تا کار با آن ها سخت نشود.
۲- حتما یک مجموعه کامل از انواع چاقو ها در آشپزخانه خود داشته باشید و ویژگی ها و کاربرد تمام آن ها را بدانید زیرا هر یک از چاقو ها دارای کاربردی جداگانه هستند؛ برای مثال از چاقوی سرآشپز که بزرگ ترین چاقوی مجموعه است برای نگینی کردن و خرد کردن موارد استفاده می شود و از چاقو های کوچک تر و ظریف تر برای پوست کندن مواد. همچنین برش گوشت ها و سبزیجات هرکدام با چاقوی خاص خود انجام می شود.
۳- قبل از اینکه چاقوی آشپزخانه خود را بخرید، آن را در دست بگیرید و ببینید که چه احساسی به شما دست می دهد و آیا با آن راحت هستید یا خیر. چاقو ها بسته به جنس و نوع دسته و تیغه دارای وزن و ساختار متفاوتی هستند که در دست افراد مختلف به طرق متفاوت می نشینند و افراد مختلف از در دست گرفتن یک چاقو ممکن است احساس متفاوتی داشته باشند. بنابراین حتما چاقو را در دست بگیرید و ببینید با آن احساس راحتی و تعادل می کنید یا خیر. سپس در صورت مناسب بودن به خرید ان اقدام نمایید.
۴- حتما سرویسی را خریداری کنید که دارای ضمانت نامه و خدمات پس از فروش معتبر هستند.
هشدار: