به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی، گفت: در سال 1357، فقط 2 درمانگاه و 3 داروخانه دامی در بخش خصوصی دامپزشکی استان فعال بودند که بعد از انقلاب و با رویکرد محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال و نیز عمل به منویات مقام معظم رهبری در جهت اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی، این میزان به 408مرکز رسید.
وی افزود : هم اکنون 187 مراکز درمانگاهی، 74 مراکز مایه کوبی، 15باب آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی، 106باب داروخانه دامی، 12کارخانه تولید داروهای دامی و 14شرکت پخش دارویی در استان مجوز فعالیت گرفته و مشغول ارائه خدمات هستند.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در ایام ا... دهه فجر نیز یک باب کلینیک دامپزشکی تخصصی طیور در بینالود و یک باب مرکز واکسیناسیون مستقل دام و طیور در شهرستان باخرز به بهره برداری رسیده و به ظرفیت فوق اضافه خواهد شد.
مجید روحانی نژاد دام را دومین سرمایه ملی پس از نفت یاد کرد و اشتغال و معیشت بسیاری از خانوارهای استان را مرتبط با دام ذکر کرد و نیز سلامت غذایی تمامی افراد جامعه را نیز در گرو سلامت دام و محصولات خام دامی مورد مصرف آن ها دانست و تاکید کرد، با توجه به موارد یادشده، دامپزشکی استان تمامی تلاش خود را در جهت صیانت از این سرمایه مهم و حیاتی بکار بسته است.
وی سلامت سرمایه دامی را که سرمایه ای مولد و تجدید پذیر است در امر اشتغال زایی بسیار مهم خواند و یادآور شد تلاش دامپزشکی در این جهت، باعث ایجاد اشتغال پایدار، بین افراد با سطوح مختلف درآمد و تحصیلات شده و نیز کاهش محرومیت از مناطق مختلف استان را سبب خواهد شد.
انتهای پیام/س