به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرهاد قلی نژاد بیان کرد: با پیگیری انجام شده و با توجه به اینکه 45 درصد مساحت شهرستان دزفول در حوزه زاگرس مرکزی واقع شده، خوزستان نیز در پروژه زاگرس مرکزی لحاظ شد.
وی انجام تحقیقات پیرامون پوشش گیاهی و جانوری و آموزش جوامع محلی را از جمله ظرفیت های ایجاد شده در حوزه پیوستن خوزستان به پروژه زاگرس مرکزی عنوان کرد.
قلی نژاد اظهار داشت: از 6 سال پیش پروژه بین المللی حفاظت از تنوع زیستی زاگرس مرکزی ایران در سازمان محیط زیست با همکاری سازمان ملل در زمینه توانمندسازی جوامع، آموزش و حفاظت از گونه های جانوری، گیاهی، حفاظت از آبشارها و منابع طبیعی ملی فعال شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و فارس را از استان های شامل این پروژه بین المللی عنوان کرد.
وی اذعان داشت: با وجود اینکه حدود یک میلیون و 889 هزار نفر از خوزستان در محدوده حوزه زاگرس زندگی می کنند این استان در پروژه مذکور دیده نشده بود.
قلی نژاد مناطق حفاظت شده خوزستان در حوزه زاگرس را 13 منطقه عنوان کرد و افزود: حدود 268 هزار و 684 هکتار از مناطق حفاظت شده خوزستان در حوزه زاگرس قرار دارند.
این مقام مسئول به تنوع زیستی خوزستان اشاره کرد و بیان داشت: زیستگاه های طبیعی ارزشمندی چون منطقه شکار ممنوع هفت تنان، قلعه شاداب، چهل پا و شیمبار با تنوع زیست بی نظیر در استان وجود دارند که در برابر خشکسالی آسیب پذیر بوده لذا لحاظ کردن خوزستان در این پروژه برای حفاظت از این مناطق ضروری بود.
رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول همچنین گفت: فسیل برد گژدم به عنوان بزرگ ترین مایکروفسیل ایران در بخش شهیون برای ثبت ملی معرفی شده، و همکاری لازم در این راستا در حال انجام است.
انتهای پیام/گ