ابراهیم غفاری حق روانشناس عمومی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه جوانان و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت:داشتن تلفن همراه برای نوجوانان یکی از دغدغه های جامعه های امروزی بوده که به علت آگاهی از موقعیت نوجوان بکار برده شده ولی با رعایت نکاتی می توان از مخاطرات این وسیله کاست.
وی در ادامه افزود:تهیه تلفن همراه برای نوجوان توسط والدین معمولا برای دردسترس بودن او است که باید توجه داشت که از چه سنی این وسیله در اختیار آنها قرار داده میشود،که عمدتا تا زمانی که فرزند مستقل نشده و مسیر مدرسه تا خانه و برعکس یا کلاس های دیگر به همراه والدین طی میکند،توصیه نمیشود.
غفاری حق تاکید کرد:توصیه میشود زمانی که نوجوان نیاز به استفاده از این وسیله را داشت،بصورت شراکتی با والدین استفاده شود و در واقع بطور موقت ازتلفن همراه هنگامی که از منزل خارج شده،آن رادر اختیار داشته باشد زیرا نیازی به همیشگی دردسترس بودن این وسیله برای او نیست.
این روانشناس در پایان اضافه کرد:به فرزند خود استفاده صحیح از تلفن همراه را بیاموزید و یادآور شوید که جای این دستگاه در مدرسه به علت برهم خوردن تمرکز اطرافیان و جلب توجه نبوده همچنین در مکان های عمومی باید مکالمه ها بصورت کوتاه و با صدای آرام انجام شود.
انتهای پیام/