به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛کارشناس معاونت غذا و دارو شبکه بهداشت – درمان
شهرستان البرز گفت : در ظروف پلاستیکی یکبار مصرف، مادهای سمی بنام دیوکسین آزاد
میشود که خطر بروز سرطان، به ویژه سرطان سینه را در زنان افزایش میدهد
احدی اضافه کرد : استفاده دراز مدت از این ظروف، باعث مشکلات گوارشی، خستگی و ناراحتی اعصاب می شود .
وی افزود : مضرات استفاده از آنها با افزایش زمان ماندن غذا در این ظروف بیشتر شده و اسیدهای مضری وارد غذا می شود.
احدی گفت : نباید از پلاستیک ها، بویژه نوع رنگی آنها برای نگهداری مواد غذایی در طولانی مدت استفاده کرد .
این
کارشناس همچنین گفت : نباید غذاها ، بویژه آنهایی که حاوی روغن و چربی
است را در ظروف پلاستیکی و در مایکرویو گرم کرد زیرا ترکیب چربی، حرارت
بالا و پلاستیک، باعث آزادسازی دیوکسین به داخل غذا میشود و در نهایت
ایجاد سرطان می کند .
وی ظروف یکبار مصرف گیاهی را جایگزین مناسبی برای ظروف یکبار مصرف پلاستیکی دانست .
انتهای پیام/ف