به گزارش
حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب اسلامی کار و شورای جوانان، با تبریک دههی مبارک فجر و با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری پرشور و تاریخی مراسم 22 بهمن امسال، اظهاداشت: مردمی که دههی فجر را در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدهاند و هر ساله با حضور در راهپیمایی 22 بهمن بر بعد مردمی نظام تأکید و آن را به جهانیان نشان میدهند، امسال نیز در آستانه برگزاری انتخابات هفتم اسفند، بیست و دوم بهمنی پرشور خلق خواهند کرد.
وی با توجه به ماهیت سخنان دیدار کنندگان که بیشتر پرسوجو از سرنوشت ردّ صلاحیتشدهها بود، با تأکید بر اینکه مردم تصمیم خود را برای حضور پرشور در انتخابات گرفتهاند، گفت: برای رفع نگرانی ردّ صلاحیتها شده هم خبرها حاکی از آن است که در بازنگریهای شورای نگهبان، 25 درصد تأیید شدهاند که در صورت صحت این خبر، شاهد انتخاباتی رقابتی در اسفند ماه خواهیم بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان شرایط و پیشزمینههای برگزاری انتخاباتی پرشور، سراسری و با حضور طرفداران همهی جریانها و جناحهای درون خانواده انقلاب، گفت: اگر درصدی از رد صلاحیت شدهها براساس اعتدال و حقبینی به عرصه انتخابات و رقابت بازگشته باشند، مردم با شوق و اشتیاق فراوان و از میان نامزدهای موجود، به افراد مورد تأیید خویش رأی میدهند و خواست آنان از دل صندوقها بیرون میآید.
هاشمی رفسنجانی، در پاسخ به سوال یکی از حاضران مبنی بر اینکه «چرا جوان گریزی در پستهای کلیدی کشور رو به افزایش است؟»، به انتخابات مجلس شورای اسلامی در ابتدای انقلاب اشاره کرد و گفت: در آن دوره اکثریت جوانان در انتخابات شرکت کرده و پیروز میدان رقابت بودند و پس از آن نیز تا چند دوره در پستهای مدیریتی و سمتهای انتخابی و انتصابی بر سر کار بودند و اگر در مقطعی و یا در مواردی شاهد جوانگریزی هستید، مطمئن باشید این سیاست نظام نیست، بلکه نتیجه تصمیمگیریهای شخصی و سلیقهای است.
وی با تأکید بر نقش و جایگاه جوانان در همهی مقاطع مبارزه، پیروزی، ثبات، دفاع مقدس، سازندگی و دورههای بعدی یادآور شد که «جوانها جنگ را اداره و تمام کردند و کشور را از نو ساختند» و سپس افزود: انرژی، توان، سواد و انگیزه بالای جوانان، مکمل تجربیات و اندوختههای ارزشمند مدیران باتجربه و دارای سن بالاست و عاقلانهترین کار تلفیق دانش و تجربه افراد است و اگر این دو با هم همکاری کنند، دستاوردهای خوبی عاید کشور خواهد شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر اینکه آگاهی و سواد روزافزون جوانان دیگر هیچگونه انسداد و استبداد را تحمل نمی کند، گفت: ما هم علاقهمندیم که جوانان با انرژی و تحصیلکرده وارد میدان شده و امور کشور را به دست گیرند.
هاشمی رفسنجانی، در پاسخ به یکی از حاضران که از وضعیت حضور زنان در پستهای کلیدی گلهمند بود، اظهار داشت: خانمها در انقلاب تجربه دستهجمعی داشتند و کم کم وارد صحنه شدند و امروز علیرغم اینکه زمینه برای حضور آنان مهیاست، اما فعالیت آنان مطلوب نیست و دلیل عمدهاش به خودشان ارتباط پیدا میکند، چرا که در انتخابات به نامزدهای خانم رأی نمیدهند!
وی با ارائه تحلیلی از میزان تأثیر و سطح حضور زنان ایران اسلامی در مسئولیتهای اجتماعی قبل از انقلاب، به برنامههای نظام در جهت نهادینهکردن تحصیل خانمها اشاره کرد و با ابراز خرسندی از رشد تحصیلی زنان و حتی حضور آنان در مسئولیتهای مدیریتی وآموزشی، به ویژه در مدارس و دانشگاهها، گفت: جامعهی امروز ایران مردمی فرهیخته، باسواد، آگاه و همچنین امیدوار به آینده از زنان و دختران تحصیلکردهای است که در میادین مختلف پا به پای مردان رشد میکنند.
در دیدار دوم نیز، هاشمی رفسنجانی با ابراز خشنودی از نتایج کمی و کیفی دانشگاه آزاد اسلامی در جهت گسترش آموزش عالی در کشور، به تأثیرات تحصیلات جوانان، زنان و به تبع آنان، خانوادهها در مسایل فردی و اجتماعی جامعه اشاره کرد و گفت: شاید هنوز فضای کشور برای آزاداندیشی و ابراز عقاید و تضارب آراء مناسب نباشد، اما به تجربهی تاریخ و با استناد به عقل و منطق، دانشگاه آزاد تأثیرات شگرفی در ایران گذاشته که جاودان خواهد بود.
رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری شرایط تأسیس این دانشگاه و همچنین فرازوفرودهای فعالیتهای آن در طول سی و چهار سال گذشته و برنامههای آن برای سالهای آینده، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برای ملت ایران است و در دنیا کسی نیست که به عنوان مالک در این دانشگاه سهم داشته باشد و این همان است که تا همیشه در خدمت علم و دانش ایران و ایرانیان خواهد بود.
وی با ابراز خرسندی از تأسیس شرکتهای دانشبنیان که با هدف کمک به رشد علمی جامعه در واحدهای این دانشگاه در سراسر کشور ایجاد شده، به طرح سها اشاره کرد و گفت: آزمایشگاههای سراسر کشور در پیوندی علمی و اینترنتی، تمام داشتهها و تجربیات خود را در اختیار پژوهش کشور قرار میدهند.
هاشمی رفسنجانی با تأکید بر این جمله که کارهای علمی، تجربی و صنعتی برای استاد و دانشجو و همچنین جامعه مفید است، گفت: دانشگاه با تأمین زمین و معرفی و ضمانت پژوهشگران و محققان برای دریافت وام، گامی بزرگ در اجرای پیوند دانشگاه و صنعت و محققان و صنعتگران برداشته که امیدواریم به مرور زمان توصیهی کمی و کیفی یابد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش پایانی سخنان خویش و در پاسخ به ابراز نگرانی جوانان دانشجو در خصوص انتخابات اسفند، گفت: به عزم و اراده مردم ایران و جوانان و به ویژه دانشجویانش ایمان داریم و میدانیم با دلسوزی تمام و براساس قانون در انتخابات شرکت میکنند و مسئولان مربوطه نیز با دیدن شوق و اشتیاق جامعه، زمینهها را فراهم خواهند کرد.
وی افزود: تصمیم مردم ایران و دولت و همچنین انتظار سیاسی جامعهی جهانی برگزاری یک انتخابات پرشور با حضور صاحبان اندیشههای سیاسی، علمی، فرهنگی و فقهی است و امیدواریم این امر با لحاظ مصلحت دینی و مذهبی و منفعت ملی به انجام برسد.
در ابتدای دیدار اول، آقایان مجرد، انتشاری، خلیلآبادی، مهمدی و خانم رحیمی از اعضای شورای مرکزی حزب اسلامی کار و شورای جوانان و در ابتدای دیدار دوم، آقایان متین رحیمی، احسان معینی و خانم لیلا کیوانی هفتشجانی، ضمن ارائه دیدگاهها و نظرات خویش در خصوص انتخابات و دانشگاه آزاد اسلامی، به بیان دیدگاههای خویش و مطالباتی نظیر امنیت شغلی، امنیت حزبی، اشتغال، به کارگیری جوانان در پستهای مدیریتی و حضور فعال زنان در عرصههای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی پرداختند.
انتهای پیام/