تهیه‌کننده سریال کیمیا گفت: در طول پخش سریال کیمیا متوجه شدیم که برخی از شبکه‌های ماهواره‌ای تایم سریال‌های اصلی خود را به خاطر اقبال مخاطب به سریال کیمیا تغییر دادند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طی مراسمی که از سوی شورای اجتماعی فرهنگی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، از عوامل مجموعه کیمیا و چند تن از همسران شهدای مدافع حرم و شهدای هسته‌ای تقدیر شد.
 
در این مراسم فاطمه رهبر و لاله افتخاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فرشته روح‌افزا عضو شورای اجتماعی فرهنگی زنان و تعدادی از همسران شهید از جمله شهید رضایی‌نژاد و شهید روح‌الله قربانی حضور داشتند.
 
در ابتدای این مراسم رضوانه دباغ فرزند مرضیه دباغ گفت: افتخار من همین بس که در خانواده‌ای مذهبی و پیرو راه معصومین متولد شدم و همواره از راهنمایی‌های پدر و مادر و مخصوصاً مادر بزرگوارم که انتخاب خوبی را داشت و پیرو راهنمایی‌های امام راحل به واسطه استادانش بود، بهره‌مند شدم. مادرم توانست در محضر ایشان تلمذ کند و در این مسیر پروازی داشته باشد که مورد قرب الهی قرار گیرد.
 
همچنین کبری خزعلی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این مراسم ضمن تقدیر از عوامل مجموعه کیمیا، گفت: این سریال توانست تغییرات جامعه و نقش زنان در این تغییرات را به نحو شایسته‌ای تصویر کند و این اصلی بود که در صحنه عاشور نیز شاهد آن هستیم. در آن صحنه نیز تمام افراد خانواده نقش‌آفرینی کردند.
 
وی با اشاره به فضای توحیدی این سریال افزود: خوشبختانه نقش کلیدی خانواده در این سریال به خوبی نشان داده شده بود تا جایی که در نبود پدر ازدواجی ناموفق اتفاق افتاد که نشان دهنده اهمیت نقش پدر در تربیت فرزندان است.
 
در ادامه فرشته روح‌افزا نیز به عنوان عضو شورای اجتماعی فرهنگی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: بسیار شرمنده‌ام که در این محفل می‌خواهیم از افرادی سخن بگوییم که چیزی از آنها نمی‌دانیم . مطمئن هستم آنها مراتبی پیدا کرده‌اند که بالاتر از پرداختن ما به آن است. شهیدان زنده هستند و ما جایگاه آنها را در فرازهای مختلف انقلاب اسلامی احساس کردیم. اگر نگاهشان نبود ما با این همه هجمه پیش و پس از انقلاب چه می‌کردیم.
 
وی با اشاره به اهمیت کار شهدای مدافع حرم افزود: این شهدا مظلوم‌ترین شهدای ما هستند چرا که فراتر از مرزها رفتند. مدل دیگری که این اواخر اتفاق افتاد و حکمت آن را نمی‌دانیم شهادت 7 هزار و 500 مسلمان در وقایع مکه و منا بود که می‌توان از آن این پیام را گرفت که اسلام از صدر تا به حال نیاز به خون دارد. حضرت زهرا(س) جنین خود را از دست داد تا پسرش فرزند شش‌ماهه‌اش را بدهد. حضرت زهرا(س) اسیر داد تا دخترش اسارت را بیاموزد. حال در نسل امروز شاهد نمونه‌های خاصی هستیم که جوانی هنگام رفتن برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) به همسرش می‌گوید دلتنگ نباش و می‌داند که رفتن او بازگشتی ندارد.
 
عضو شورای اجتماعی فرهنگی زنان تصریح کرد: اما در پشت صحنه‌های فرهنگی، سیاسی و اجرایی کشور چطور می‌توانیم روز قیامت به ناله‌های فرزندان شهدا در دل شب پاسخ بدهیم. اگر ذره‌ای برای حمایت از ولایت کم بگذاریم فردای قیامت صفی از مادران و همسران شهدا از ما خواهند پرسید که ما سهم خود را دادیم شما چه کردید؟
 
روح‌افزا در پایان گفت: مقام ولایت نیاز به ما ندارد بلکه ما نیازمند ولایت هستیم. ما نیازمند امام حسین(ع)، حضرت زهرا(س) و شهدا هستیم و باید دست نیاز را از آمریکا و شرق و غرب ببریم و به آنکه باید، بسپاریم.
 
در ادامه این مراسم جواد افشار کارگردان سریال کیمیا، گفت: ما تلاش چند ساله‌ای را برای رسیدن به هدفمان انجام دادیم؛ در طول پخش سریال در نسل‌های گوناگون مطلع شدیم که اقبال کم به تلویزیون با دیدن سریال کیمیا به اشک رسید و مخاطب برای دیدن صحنه‌هایی که در واقعیت آن خون‌ها ریخته شده بود پای تلویزیون نشست.
 
وی ادامه داد: وقتی دیدیم که مخاطب با لحظات سریال ارتباط برقرار کرده از ایفای نقش خود احساس رضایت کردیم.
 
مسعود بهبهانی نویسنده این سریال نیز گفت: این پروژه برای اولین بار به این وسعت انجام شد و بسیاری معتقد بودند بیننده ما حوصله دیدن 5 ماه سریال شبانه را ندارد اما دیدیم که نتیجه چگونه شد.
 
وی با اشاره به اینکه نسل جدید به ویژه نسل دهه 70 خاطره‌ای از انقلاب و دفاع مقدس ندارد، افزود: من نسبت به این نسل بسیار حساس شده‌ام چرا که آنها مدیران چند سال آینده خواهند شد. اینها خاطره‌ای از انقلاب ندارند و من به شخصه سعی کردم تمام خاطرات خود از آن دوران را در شخصیت کیمیا موقعیت سازی کنم.
 
نویسنده سریال کیمیا با بیان اینکه فضاسازی یکی از اقداماتی بود که حتماً باید در این سریال انجام می‌شد، بیان کرد: شخصیت اصلی قصه ما یک دختر است و این به این دلیل بود که شاید فرهنگ مردانه نقش زنان را در آن دوران به حاشیه برده بود.
 
در ادامه گلوریا هاردی بازیگر نقش آزاده و رها در سریال کیمیا ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های شهدای مدافع حرم و شهدای هسته‌ای، گفت: بزرگترین تکیه ما به خداست و وقتی به او تکیه می‌کنیم قوی‌تر می شویم.
 
وی در پاسخ به لاله افتخاری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مبنی بر آمادگی وی برای بازی در نقش همسر یا فرزند شهید نیز گفت: بعد از بازی در نقش آزاده علاقه‌مندم که در این نقش‌ها بازی داشته باشم.
 
محمدرضا شفیعی تهیه کننده این سریال نیز اشاره کرد که ما تصمیم گرفتیم اگر قرار است حرفی از دوران انقلاب گفته شود همه حرف‌ها از تمام اقشار به زبان بیاید و انتخاب به عهده مخاطب باشد و در نهایت ممیزی سریال ما حتی به چند دقیقه هم نرسید.
 
وی ادامه داد: قرار نبود ذهن مخاطب را به سمت خاصی ببریم بلکه می‌خواستیم خود مخاطب قضاوت کند و حق به حق‌دار برسد.
 
تهیه کننده سریال کیمیاخاطرنشان کرد: در طول پخش سریال کیمیا متوجه شدیم که برخی از شبکه‌های ماهواره‌ای تایم سریال‌های اصلی خود را به خاطر اقبال مخاطب به سریال کیمیا تغییر دادند.
 
در این مراسم از همسران شهید داریوش رضایی‌نژاد و روح الله قربانی تقدیر و کارت بسیج و هنرمندان از سوی بسیج جامعه زنان به خانم گلوریا هاردی تقدیم شد.
 
 
منبع:تسنیم
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۸ ۱۸ بهمن ۱۳۹۴
فصل آخر سریال خیلی ضعیف ساخته شده و فاقد هیجان و جذابیت کافی است. به نظرم بازگشت شهریار به ایران برای کشتن کیمیا فقط برای هیجان انگیزتر کردن سریال طراحی شده اونم ناشیانه. یعنی میخوام بگم مشفق انگیزه کافی برای کشتن کیمیا رو نداره و از این طرح سودی نمیبره . در ضمن وجود دو سه نسل همه در کنار هم اونم هم سن!!!(بدون گریم) اصلا جالب نیست.