به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، خسرو جوادی مدیر بخش فولاد سازی ذوب آهن اصفهان گفت: این فرآیند که با طراحی، سفارش ساخت، پیگیری های کیفی فرآیند ساخت تجهیزات، مونتاژ، تست، راه اندازی و در نهایت تولید مداوم همراه بود، بعد از حدود شش ماه کار و تلاش کارکنان و کارشناسان دفتر فنی، فناوری کارگاه ریخته گری، مکانیک، انرژی و برق و اتوماسیون بخش به نتیجه رسید .
وی با اشاره به اینکه یکی ازمهمترین درخواستهای مشتریان شمش ذوب آهن اصفهان در سالهای اخیر شمش هایی با مقطع 130در 130 میلیمتر بوده است افزود : تنها امکان تولید این مقطع شمش تبدیل مقاطع بزرگتر به مقطع فوق در نورد 650 بود که هزینه های این تبدیل به قیمت تمام شده محصول اضافه می شود و منجر به تولید درصد معینی پوسته های اکسیدی و سرقیچی می شد وافزایش ضایعات را به دنبال داشت.
شهرام هاشمی سرپرست ریخته گری مدیریت فولاد سازی نیز در این خصوص گفت: تولید شمش در مقطع در مقطع 130 در 130 میلیمتر در ایستگاه شش با توجه به نیاز بازارهای داخلی و خارجی و بر اساس سیاست های کلان کارخانه در جهت افزایش بهره وری صورت پذیرفت.
وی افزود: فناوری مربوط به این مقطع از قبیل دبی و فشار آب و هوا و سرعت ریخته گری پارامترهای مهمی محسوب می شوند و نقش بسزایی در تولید شمش با کیفیت بالا را ایفا می کنند.