به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ به گفته محمودرضا نیازی این استانداردها با در نظر گرفتن اولویت برندهای استان انجام شده که از آن جمله تدوین استاندارد ملی نان برنجی، چاقوی کرند، تنبور و گیوه است.
وی به وجود 70 درصد منابع طبیعی قیر طبیعی کشور در استان اشاره کرد و افزود: در این زمینه هم تدوین استاندارد بینالمللی قیر طبیعی را انجام دادهایم که به سازمان بین المللی استاندارد(ISO) فرستاده شده و در صورت تایید آنها قطعا تدوین یک استاندارد بین المللی افتخاری برای استان خواهد بود.
نیازی با اشاره به راهاندازی اولین پژوهشگاه منطقهای کشور در استان افزود: بزودی در صورت تایید وزارت علوم تابلوی این پژوهشگاه نصب شده تا بتوانیم با راهاندازی این پژوهشگاه در استان از توان پنج استان غربی کشور برای ارتقاء استاندارد بهره بگیریم.