دکتر کامبیز حسن زاده با اشاره به عدم تولید این شیرخشک ها در ایران ، افزود: خانواده های کودکان متابولیکی جهت تهیه این شیرخشک ها هزینه زیادی را متقبل می شوند و دانشگاه جهت رفاه حال این خانواده ها و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری (ره) جهت کاهش دغدغه خانواده بیماران، اقدام به راه اندازی این سامانه نمود.
وی با بیان اهمیت فوق العاده و نقش حیاتی شیر خشک های رژیمی برای نوزادان و کودکان مبتلا به بیماری متابولیک، تصریح کرد: هدف از راه اندازی این سامانه ایجاد زمینه پایش بیماران متابولیک، ارزیابی صحیح میزان مصرف سالیانه ، کاهش هزینه تأمین و ایجاد حساسیت در تجویز و مصرف شیرخشک های متابولیک و رژیمی میباشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد: این سامانه باعث افزایش دامنه انتخاب پزشک در معرفی برندهای جایگزین و ایجاد تنوع برای مصرف کننده میشود.
دکتر حسن زاده در پایان افزود: گام نهایی این پروژه تسهیل و تسریع دسترسی بیماران به شیر خشک مصرفی از طریق ارسال و تحویل درب منزل میباشد که امید است با استفاده از برچسب های اصالت حاوی اطلاعات شخصی بیمار، بتوانیم از سوءمصرف و عرضه شیرخشک های متابولیک در بازار آزاد و دلالی جلوگیری کنیم.
گفتنی است: راه اندازی این سامانه با مساعدت و همکاری دکتر پدرام عطایی فوق تخصص گوارش کودکان انجام شده است.
انتهای پیام/س