به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ رضا رحیمی با بیان اینکه از این تعداد بیشترین جوجه ریزی در شهریور ماه سالجاری رخ داده که حدوداً 150 هزار قطعه است ،افزود: کمترین تعداد هم مربوط به آبان ماه با تعداد 20 هزار هزار قطعه بوده است .
وی گفت : این تعداد جوجه ریزی تاکنون منجر به تولید هزار و 512 تن گوشت سفید استحصالی شده است.
از بدو ورود جوجه یکروزه تا زمان رسیدن گوشت مرغ به دست مصرف کننده، تمامی مراحل تحت کنترل و نظارت مستقیم شبکه دامپزشکی است .
انتهای پیام/ی