به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین رشیدی در نشست اقتصاد مقاومتی در سازمان جهاد کشاورزی کرمان افزود: عرضه مرغ با وزن بیش از دو کیلوگرم در بازارهای این استان به دلیل کاهش کیفیت گوشت مرغ و افزایش چربی آن با وزن زیاد متوقف خواهد شد.
وی ادامه داد: کرمان تنها استانی است که گوشت مرغ را از نظر باقی مانده آنتی بیوتیک مورد بررسی قرار می دهد.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر محصول مرغ در کرمان شناسنامه دار است، بیان کرد: 13 میلیون قطعه مرغ طی سال گذشته در استان کرمان کشتار شده است که این آمار در سال جاری به حدود 17 میلیون قطعه افزایش یافته است.
رشیدی عنوان کرد: کار بررسی باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ از ابتدای سال جاری آغاز شده است.
وی گفت: در مرحله نخست مشاهده باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ، به مرغدار تذکر داده می شود و در مرحله دوم مرغدار خاطی به دستگاه قضایی معرفی می شود.
وی ادامه داد: دستگاه های مورد نیاز برای سنجش آنتی بیوتیک در گوشت مرغ خریداری و در کشتارگاه های استان کرمان نصب شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان امنیت غذایی را یکی از وظایف دامپزشکی برشمرد و گفت: کنترل و مهار کانون های تب برفکی، اجرای کد ردیابی مرغ در 12 کشتارگاه و پایش باقی مانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ از جمله برنامه های دامپزشکی است.
وی به حضور دامپزشکی در حوادث نیز اشاره و بیان کرد: جمع آوری لاشه دام های زیر آوار مانده در زلزله بم، ساماندهی دام های زنده و درمان دام های مجروح در این حادثه انجام شد.
رشیدی با اشاره به اینکه 261 نیرو در دامپزشکی استان کرمان فعالیت دارند ادامه داد: عمده این افراد نیروهای کارشناس هستند.
وی ادامه داد: 53 درصد پست های این سازمان در حال حاضر بدون تصدی است.
این نشست در محل سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان برگزار شد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/