اهواز؛

تولید گوشت قرمز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوش گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از 535 تن گوشت قرمز تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی از کشتارگاه‌ این شهرستان خارج شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ میلاد عامری گفت: این میزان گوشت استحصال شده از تعداد 1 هزار و 809 رأس گاو، 561 رأس گاومیش، 10 هزار 281 رأس گوسفند ، 3 هزار 807 رأس بز و 45 شتر حاصل و روانه بازار گردید.

وی تصریح کرد: با نظارت مستمر و روزانه بازرسین بهداشتی دامپزشکی و حضور ناظر شرعی، در مجموع تعداد 16 هزار و 503 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام شهرداری شوش کشتار شد.

عامری خاطرنشان کرد: با کشتار این تعداد دام از ابتدای سال جاری تا کنون 535 هزار و 481 کیلوگرم گوشت قرمز تولید شده است.

 رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوش نمود: شهروندان عزیز به منظور اطمینان از سلامت فرآورده های گوشتی، فرآورده های مورد نیاز خانوار را از مراکز عرضه مجاز که تحت نظارت دامپزشکی فعالیت دارند، تهیه نمایند.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.