به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ، کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت : اجرای این سند نیازمند همکاری دستگاههای استان است که هر کدام وظیفه ای در کمیتههای فرعی دارند .
یادگاری افزود : تاکنون کمیته فرعی ایمنی غذا ، کمیته تامین پایداری غذا و کمیته بهبود تغذیه تشکیل شده اما برخی دستگاهها یک بار هم در کمیته حاضر نشدند .
او با بیان اینکه هر کمیته 15 عضو دارد اضافه کرد : کمیته و معاونت بهداشتی برنامهای اجرایی و عملیاتی در سطح استان برای اعضا تهیه کرده که اجرای آن سلامت غذایی شهروندان را در پی دارد .
او اجرای این طرح را به دلیل وجود آلاینده ها و توسعه استان مرکزی ضروری دانست .
استان مرکزی بیش از یک میلیون و 300 هزار نفر جمعیت دارد .
انتهای پیام /پ