به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،از کرمانشاه ؛مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: کرمانشاه قطب منطقه غرب کشور در زمینه اجرای طرح نشانگرهای تغذیه است که این طرح از سال گذشته به صورت اختیاری اجراشده بود و ازابتدای سال 95اجباری خواهدشد که در این زمینه لیبل ها تهیه شده و واحد های تولیدی نیز آمادگی خود را اعلام نموده اند.
دکتر شهریار مستوفی گفت:مدیریت نظارت بر مواد غذایی استان از ابتدای سال تا کنون 113مورد نظارت بر واحد های صنعتی استان داشته که مرتب مورد بررسی قرار گرفته اند و 79کارگاه دارای شناسه نیز در چهارچوبی تحت پوشش این مدیریت درآمده است.
وی گفت: از ابتدای سال تا آبان ماه 329برند را در حوزه نظارت بر عرضه بازرسی نموده و عدم انطباق از نظر سموم و آلودگی نمونه برداری و به ازمایشگاه ارسال شد.
انتهای پیام/پ