رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مردم ایران آموخته‌اند که بجای دامن زدن به اختلافات سیاسی که معمولاً باعث عقب افتادگی جامعه می‌شود، حرف خود را در صندوق‌های رأی می‌زنند.

به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه سمنان، دانشجویان و جوانان را سرمایه امروز و آینده کشور دانست و با تأکید بر نقش آنان در همه مقاطع انقلاب اسلامی، گفت: در مقطع فعلی که فصلی سرنوشت ساز برای انتخابات اسفندماه است، مردم و حتی جوامع جهانی از جوانان ایران اسلامی انتظار راهنمایی برای خلق حماسه سیاسی دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رشد آگاهی جامعه و جوانان را نوید بخش و برای همه دلسوزان کشور و انقلاب، امیدوار کننده دانست و گفت: در مقابل آگاهی اکثریت مردم، دگم اندیشی یک جماعت محدود قرار دارد که به آسانی از منافع خود نمی گذرند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، واگذاری تدریجی امور جامعه به مردم را شیوه‌ پسندیده و آزمایش شده در جوامع پیشرفته و در حال پیشرفت دانست و با ابراز خرسندی از برگزاری بیش از 35 انتخابات در طول پیروزی انقلاب اسلامی تا الان، گفت: مردم ایران آموخته‌اند که بجای دامن زدن به اختلافات سیاسی که معمولاً باعث عقب افتادگی جامعه می‌شود، حرف خود را در صندوق‌های رأی می‌زنند.

وی با ارائه تحلیلی از عوامل تقویت و تضعیف میزان حضور مردم در انتخابات، ردّ صلاحیت‌های بی‌مورد را موجب کاهش شور انتخابات دانست و گفت: باید قانون به گونه‌ای اصلاح شود تا واگذاری بررسی صلاحیت بیش از 10 هزار نامزد سراسر کشور، به رقبای انتخاباتی آنان در شهرستان‌ها سپرده نشود، تا زمینه‌ی رقابت سالم بیش از پیش فراهم شود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، این جمله رهبری را که «رأی حق‌الناس است»، به وسعت تمام جامعه‌ی ایران دانست و همه‌ی اقدامات برگزاری انتخابات از زمان ثبت‌نام تا شمارش آرا و اعلام آن را در راستای عمل به فتوای سیاسی مقام معظم رهبری دانست و گفت: باید همه تلاش کنیم تا آرزوهایی را که انقلاب در دل مردم ایجاد کرده، برآورده شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید مجدد بر اهمیت تفکرات جوانان و دانشجویان در جامعه که از طریق خانواده‌ها به همه‌ی سطوح می‌رسد، گفت: افکار منطقی و مستدل همیشه بین مردم پسندیده است و می‌دانیم که جوانان از طریق خانواده‌ها،  جامعه را در انتخابات راهنمایی می‌کنند.

وی با بیان این جمله که دنیا حاکمیت یک اقلیت محدود را نمی‌پذیرد، به شرایط ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی که با نظرات مردم و تفکرات دینی شکل گرفته، برای حفظ و تداوم حیات با برکت خویش نیز باید به این دو عامل موجب بها دهد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، در ادامه سخنان خویش گسترش ارتباطات رسانه‌ای را امتیاز نسل جدید دانست و با تأکید بر آگاهی مردم، گفت: مردم و به ویژه زنان و جوانان که به تحصیلات عالی هم رسیده‌اند، اجرای کامل قانون اساسی را می‌خواهند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، انتخابی بودن مستقیم یا با واسطه همه مسؤولیت‌ها را در نظام اسلامی، امتیاز ویژه قانون اساسی دانست و گفت: انتخابات اسفند تبلور دخالت مردم برای انتخاب نمایندگان خویش در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مجلس خبرگان است.

وی خطاب به جوانان دانشجو، گفت: به دور از تنازعات فشل کننده و به شیوه جدال احسن، دنبال مطالبات برحق خویش باشید که اگر تلاش‌های شما برای خدا و تقویت جایگاه نظام اسلامی باشد، عبادت است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی، روایت منسوب به پیامبر اسلام(ص) یعنی «من دقّ باباً و لج ولج; کسی که دری را بکوبد و جدیت کند، داخل خواهد شد» را تابلویی برای پرهیز از نا امیدی و پی‌گیری مطالبات جوانان دانست و گفت: آینده برای جوانان است و حق دارند پایه‌های آینده خود را امروز بریزند و شرکت در انتخابات یکی از مهمترین کارها برای تقویت پایه‌های جامعه در سال‌های آینده است.

در آغاز این دیدار، آقای میثم غنینیان، دبیر کل و یکی از دانشجویان عضو مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه سمنان، با ارائه گزارشی از فضای سیاسی دانشگاه‌های سمنان، به بیان دیدگاه‌های خویش درباره مسائل مهم کشور و نظام، به ویژه انتخابات پرداختند و اظهار امیدواری کردند که در فرصت‌های باقی‌مانده، زمینه‌ای برای برگشت برخی از نیروهای ردّ صلاحیت‌ شده در سراسر کشور، به ویژه در استان سمنان فراهم شود که انتخابات با شکوه بیشتری برگزار گردد.

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار