گفتنی است، این کودک پس از بلعیدن باتری تحت یک عمل جراحی اورژانسی قرار گرفته و مجبور به بستری در بیمارستان به مدت 3 هفته شده است.
بررسیها نشان میدهند، باتریهای لیتیوم در اثر بلعیده شدن با بزاق دهان واکنش نشان میدهند و باعث سوختن اعضای داخلی بدن مانند مری میشود.
پزشکان از زمان بروز این اتفاق تا کنون اعمال جراحی مختلفی را بر روی کودک انجام دادهاند و سعی کردهاند علاوه بر بازسازی بافت گلو و مری این کودک مانع از چسبندگی بافت مری شوند.
در حال حاضر این کودک از طریق لوله تغذیه میشود و باید به طور مرتب تحت درمان برای بازنگه داشتن مری و کشش عضلات آن قرار بگیرد.
والدین این کودک تا چند ساعت بعد از اینکه او باتری را بلعید به طور ناگهانی با مشکل عدم توانایی تنفس و استفراغ مواجه شدند.
پزشکان بیمارستان کلرادو با انجام عکسبرداری اشعه ایکس متوجه باتری ذوب شده در گلوی این کودک شده و به سرعت او را تحت عمل جراحی قرار دادند.
اقلام و وسایل الکترونیکی کوچک از جمله باتری یک وسیله مهیج برای بلیعدن توسط کودکان خردسال است و میتواند منجر به مسمومیت و همچنین خفگی و مرگ کودک شود.
پزشکان برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی توصیه میکنند والدین این دسته از وسایل را از دسترس کودکان دور نگه دارند، حتما با چسب و پوششهای محافظ مانع از توانایی بازکردن وسایلی چون ریموت کنترل توسط کودک شوند، در صورت مشاهده بلعیده شدن باتری توسط کودک اجازه خوردن و یا آشامیدن به کودک ندهند زیرا باعث افزایش عوارض و آسیب میشود و هرچه سریعتر کودک را به مراکز درمانی انتقال دهند.
این کودک دو ساله با وجود نجات یافتن از خطر مرگ به خاطر آسیب شدید به مری او دچار مشکل در غذا خوردن و همچنین از دست دادن قابلیت ارتجاعی در یکی از تارهای صوتی خود شده است.
منبع: دیلی میل
انتهای پیام/