به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 129 واحد سورتینگ با ظرفیت یک میلیون تن و 141 سردخانه کشاورزی به ظرفیت 261 هزار تن در مازندران برای ذخیره سازی میوه و مرکبات شب عید کشور فعال هستند.
حمزهعلی میانکاله با بیان اینکه این واحدها توان ذخیره یک میلیون و 260 هزار تن انواع میوه را دارند گفت: ظرفیت سورتینگ های مازندران برای بسته بندی به یک میلیون و 500 هزار تن باید برسد.
وی افزود: مازندران برای ذخیره سازی مناسبتر میوه در همه فصول سال نیازمند ایجاد سردخانه با ظرفیت700 هزار تن است.
2 میلیون تن مرکبات سالانه در مازندران تولید می شود.
انتهای پیام/