به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در نشست خبری سیزدهمین همایش تعالی سازمانی گفت: سیزدهمین همایش جایزه سازمانی با موضوع چابکی و تاب آوری در شرایط پس از تحریم در 14 اسفند ماه برگزار خواهد شد.
وی هدف از برگزاری چنین همایشی را در راستای مسیر توسعه و بهبود مستمر عملکرد سازمانها و شرکتها عنوان کرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به اینکه فلسفه تعالی سازمان ارزیابی بنگاهها و عملکرد آنهاست گفت: در این 13 سال 600 سازمان بزرگ و گاها متوسط، هزار و 200 بار مورد ارزیابی قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: برگزاری این همایشها سبب شده سازمانهایی که در مسیر جایزه قرار گرفتهاند مسیر رو به رشدی را طی کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با بیان اینکه سازمانها عمدتا به دنبال بررسی عملکرد، قابلیتها و توانمندیهای خود هستند گفت: مدل تعالی سازمانی هم عملکرد و هم علل بروز عملکرد را مشخص میکند تا نقاط قوت و ضعف مشخص شود.
محمدی، سازمانها و بنگاهها را جزء اولین ذینفعان این جایزه برشمرد و گفت: این گروهها با دریافت عملکرد خود میتوانند خود را با دیگر حوزه های کسب و کار مقایسه کنند.
وی رقبا را دومین گروه بهرهمند از دستاوردهای جایزه دانست و اظهار کرد: زمانی که یک سازمان موفق به دریافت تندیس میشود قطعا یک سازمان سرآمد است بنابراین به عنوان یک الگو برای سایر بنگاهها مطرح شده و هر بنگاهی میتواند از تجارب آن استفاده کند.
محمدی معتقد است که سومین گروه ذینفع سیاستگذاران در سطح جامعه هستند که میتوانند تشخیص درستی از شرکتهایی که رغبت بیشتر و یا کمتری در حوزه کسب و کار دارند را داشته باشند.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، مراکز علمی و حرفهای را نیز چهارمین گروه منتفع از دستاوردهای این جایزه دانست.
محمدی یادآور شد: با توجه به اینکه این جایزه بینالمللی است و در 80 کشور مورد استفاده قرار میگیرد بنابراین در انتخاب شرکای تجاری نیز بسیار موثر است.
محمدی بزرگترین دستاورد این جایزه را ایجاد فضای تعالیجویی و رقابت در سطح جامعه برشمرد و گفت: همه شرکتها به دنبال اثبات قابلیت هستند و اهداف توسعه ملی، اقتصادی و اجتماعی را دنبال میکنند بنابراین رقابت در اینجا بسیار مهم است.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی اظهار داشت: در طی این 13 سال برخی از حوزهها همانند حوزه کسب و کار رشد 22 درصدی را داشته که در واقع رشد را نسبت به سال پایه سنجیده است.
وی ادامه داد: در حوزه سلامت و حوزه تخصصی و مشاوره رشد 20 درصدی و در حوزه بازرگانی رشد 15 درصدی مشاهده شده است.
محمدی با بیان اینکه در این همایش بحث چابکی و تابآوری مطرح است، گفت: چابکی یعنی رفع عوامل محدودکننده و افزایش سرعت و تابآوری نیز افزایش قدرت به منظور بالا بردن توان تعامل در مقابل مشکلات و فشارها است.
انتهای پیام/