دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: ما نیاز به جریان نداریم بلکه پارلمانی فکر مردمی در آن باشد.

به گزارش حوزه استانهای گروه انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ، غلامحسین کرباسچی در اصفهان گفت: روشنفکری دانشجویی به دلیل اینکه همواره در راستای زمانه خود پیش رفته است و فریادهایش را براساس مشکلات زمانه می‌کشد، مؤثر و حتی جلوتر از روشنفکری حرفه ای قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: دانشگاهیان قشر روشنفکر هستند، اما تفاوت روشنفکری دانشجویی و روشنفکری حرفه ای در این است که روشنفکر دانشجویی هیچ گاه فرد سیاسی محسوب نمی شود، اما روشنفکر حرفه ای همواره جزء افراد سیاسی محسوب می شود.

وی افزود: روشنفکری دانشجویی همواره دلسوزی و یک خلوص ذاتی دارد و به همین علت است که همواره تشکیل نهضت و گروه از ابتدا توسط روشنفکری دانشگاهی ایجاد شده است.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: روشنفکری دانشجویی یک جریان سیال بوده و پایا نیست و سینه به سینه منتقل می شود، اما روشنفکری حرفه ای یک نوع وابستگی به گفتار اولیه را می بیند و به همین دلیل است که بعد از 30 تا 40 سال هنوز کسانی هستند که ایده هایشان به حرفهای اولیه شان باز می گردد.

وی ادامه داد: امروز تغییر قدرت از لوله تفنگ بیرون نمی آید بلکه امروز زمانه ای است که در تمام دنیا هر کجا به خشونت رسیده ایم کسی از آن استقبال نکرده است که نمونه بارز آن هم ظهور داعش در منطقه فعلی خاورمیانه است.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: وقتی شرایط جامعه را با تدبیر و امید و با عقل و درایت به شرایط بهتری تغییر دهیم در واقع معنای اصلاح طلبی و نهاد جامعه مدنی معنا شده است.

کرباسچی افزود: انتخابات یک تمرین برای دانشجویانی است که می خواهند در صحنه های سیاسی ورود پیدا کنند. در کنار آن ما می خواهیم پارلمانی داشته باشیم که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران از مردم باشد و فکر مردمی در آن بگنجد.

وی به بیانات رهبر معظم انقلاب و تأکید ایشان بر لزوم شرکت در انتخابات اشاره کرد و گفت: این مجلس باید مجلس ملت باشد و نه خانه یک جریان، چرا که ما در منطقه ای هستیم که مسائل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کار را تا جایی پیش برده که دورتادور کشور ما را خون و آتش فرا گرفته است، پس به این دلیل ما باید پارلمانی داشته باشیم که اولاً به خاطر این امنیت از همه نیروهای نظامی قدردانی کند، بنابراین با این شرایط باید مجلسی بهتر از مجلس های قبل داشته باشیم.

کرباسچی اضافه کرد: ما نیازمند راه اندازی یک مذاکره ملی هستیم. درواقع باید مشکلات و اختلافاتمان را به صورت فردی و گروهی با مذاکره حل کنیم و نباید به همدیگر تهمت بزنیم.

وی با بیان اینکه همه باید جلوی افراطی گری را بگیریم و این تفاوتی نمی کند که اصولگرا باشیم یا اصلاح طلب، ادامه داد: همه باید درخصوص منافع ملی صحبت کنیم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.