به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ شهرام قنبری گفت: هرچه سن و وزن مرغ در زمان كشتار كاهش يابد مرغ كمتر در معرض آلودگي، ميكروب و ويروس قرار مي گيرد و در نتيجه نياز به مصرف دارو و واكسن براي پيشگيري و درمان كمتر مي شود.
وی با اشاره به اینکه بهترین سن مرغ برای کشتار تا 42 روز است گفت: اگر این زمان بيشتر شود كيفيت گوشت لاشه كاهش مي يابد و چربي بين بافتي افزایش می یابد.
قنبری در پایان وزن استاندارد مرغ را 1 تا 1.5 کیلو گرم دانست ، که این امر باعث کاهش هزینه های تولید هم می شود.
انتهای پیام/