یک متخصص تغذیه میزان نیاز به کلسیم را در افراد زیر ۵۰ سال ۱۰۰۰ میلی گرم و در افراد بالای ۵۰ سال، ۱۲۰۰ میلی گرم در روز دانست و از منابع کلسیم به شیر، ماست، کشک و دوغ… اشاره کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر حسین ایمانی، متخصص تغذیه  اشاره به این موضوع که استئوپروز یا پوکی استخوان بیماری شایعی بخصوص در زنان مسن است و با افزایش خطر شکستگی همراه می‌شود، میزان نیاز به کلسیم را در افراد زیر ۵۰ سال ۱۰۰۰ میلی گرم و در افراد بالای ۵۰ سال، ۱۲۰۰ میلی گرم در روز دانست و از منابع کلسیم به شیر، ماست، کشک و دوغ… اشاره کرد.

این متخصص تغذیه کفیری که از شیر کامل تهیه می‌شود را نه تنها به دلیل سرشار بودن از کلسیم بلکه به دلیل غنی بودن از ویتامین K که نقش مهمی در متابولیسم کلسیم ایفا می‌کند، بهترین ماده غذایی برای پیشگیری از پوکی استخوان معرفی کرد.

به گفته این متخصص تغذیه، مکمل یاری با ویتامین K و کلسیم نشان داده است این ریز مغذی‌ها تا ۸۱% احتمال بروز شکستگی را کاهش می‌دهد. همچنین مطالعات علمی ثابت کرده کفیر جذب کلسیم توسط سلول‌های استخوان را افزایش می‌دهد.

ایمانی در نهایت افزود: «برای آنکه کلسیم روی استخوان‌ها نشت داشته باشد، نیازمند گروه ویتامین D است که در جگر، زرده تخم مرغ، کره و …موجود است نیاز یک فرد بزرگسال به گروه ویتامین D  شصت واحد بین‌المللی و در کودکان ۴۰۰ واحد بین‌المللی است که بخشی از این ویتامین از تابش نور آفتاب به پوست ایجاد می‌شود.»
منبع:سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.