به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ سیدحبیب اله موسویبهار افزود: کمبود نیروی پرستار مرد نسبت به پرستاران زن در بیمارستان های همدان بیشتر است.
وی ادامه داد: طبق استانداردهای اعلام شده باید به ازای هر یک تخت در بیمارستان 1.7 نیروی پرستار وجود داشته باشد در حالیکه در استان همدان به ازای هر تخت کمتر از یک نیروی پرستاری وجود دارد.
رئیس دانشگاه اضافه کرد: از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون چهار طرح در راستای بهبود وضعیت پرستاران انجام شده است که تمدید طرح پرستاری به مدت دو سال، جذب نیروی های شرکتی، جذب دانشجویان ترم شش، هفت و هشت پرستاری و جایگزینی نیروی پرستار در زمان مرخصی زایمان نیروها از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد: هم اکنون سه هزار و 900 پرستار و بهیار زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی همدان فعال هستند و در طرح تحول نظام سلامت نگاه خاص و جدیدی به قشر پرستار شده است.
دکتر موسوی بهار افزود: با اجرای قانون بهره وری ماهانه خدمات پرستاری ساعات کاری پرستاران نسبت به سال های قبل 25 تا 30 درصد کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: تعرفه گذاری خدمات پرستاری هم اکنون یکی از مهمترین مطالبات پرستاران بوده و دیر پرداخت شدن حق بیمه ها نیز موجب به تعویق افتادن مطالبات شده است که در صورت به روز رسانی پرداختی ها توسط بیمه دیگر مشکلی در این حوزه وجود نخواهد داشت.
رئیس دانشگاه اضافه کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت و تخصیص اعتباراتی برای اصلاح وضعیت هتلینگ بیمارستان ها شرایط کاری و فضای فیزیکی مطلوبی برای پرستاران مهیا شده است.
موسوی بهار با بیان اینکه در سالجاری مجوز خوبی برای جذب پرستاران شرکتی در بیمارستان ها صادر شد ادامه داد: سال آینده نیز با توجه به نیاز استان مجوز جذب بیش از 200 پرستار دیگر برای استان صادر خواهد شد.
گفتنی است؛ هم اکنون دو هزار و 158 تخت بیمارستانی فعال در 16 بیمارستان دانشگاهی استان همدان وجود دارد.
انتهای پیام/