به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه استانی شهرستان ملایر با اشاره به اهمیت سلامت و توجه ویژه دین اسلام با این موضوع پرستاری را یکی از مجموعههای در خدمت این حوزه برای بازگشت و ارتقای سلامت افراد دانست.
رحیمی با اشاره به اینکه پرستاری شغل، حرفه و پیشه نیست گفت: حرفه پرستاری با عشق و اعتقاد قابل انجام است و اگر عشق نباشد این خدمت انجام نمیشود.
وی با اشاره به اینکه طرح نظام سلامت یک طرح عظیم و یک قانون مانده بود که با دستور رهبری اجرایی شد افزود: با اجرایی شدن این طرح فشار کاری مضاعفی به پرستاران وارد شده است.
رحیمی با مثبت ارزیابی کردن زحمات پرستاران از آغاز طرح تحول نظام سلامت افزود: پرستاران ستون فقرات طرح تحول نظام سلامت هستند و لازم است توجه ویژهای به آنها صورت گیرد.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به پرداخت نشدن مطالبات چند ماهه پرستاران، مشکلات و سختی کار و غیره از آنان خواست تا با رعایت اخلاق حرفهای، سعهصدر، خوشرویی و مهربانی با اربابرجوع و بیمار برخورد کنند و به خدمت بپردازند.
وی به ورود پرستاران به حوزه آموزشهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: امروز آسیبهای اجتماعی زندگی و جامعه ما را دچار چالش کرده و همه در مقابل این مشکل مسئولیت اجتماعی داریم.
رحیمی با اشاره به اینکه مردم ما امروز نیازمند آموزش و یادگیری هستند افزود: امروز مؤلفههای سلامت و فرهنگ سلامت نیازمند حرفه پرستاری است.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه فعالیت پرستاران در حوزه آموزش اجتماعی باعث کاهش مشکلات و مسائل در این حوزه خواهد شد افزود: برخی از بیماران به دلیل عدم آموزش و توجیه مجدد به چرخه درمان باز میگردند و این امر بار مضاعفی را برای این حوزه به دنبال دراد.
وی خواستار ورود پرستاران به حوزه آسیبهای اجتماعی و استفاده از علم و تجربه ،دقت و هنر پرستاران در راستای بالا بردن سطح سلامت اجتماعی جامعه شد.
معاون اجتماعی دانشگاه پزشکی استان از فعالیت 150 هزار پرستار در سطح کشور خبر داد و افزود: هم اکنون تعداد 60 هزار دانشجوی پرستاری در 181 دانشکده پرستاری در حال آموزش هستند.
انتهای پیام/ د