به گزارش خبرنگار
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، شبکه خبری "بیبیسی فارسی" به عنوان اهرم انگلیس تلاش میکند تا همواره جمهوری اسلامی ایران را دخیل در تحولات منطقه جلوه دهد و از همه ابزارها در این زمینه استفاده می کند.
**ادعاهای ضد ایرانی "بی بی سی"این رسانه وابسته به سلطنت انگلیس در برهههای مختلف ادعاهای گوناگونی را ضد جمهوری اسلامی ایران و نهادهای ذیربط مطرح کرده که عمدتا بر اساس گمانه زنیهای رسانهای مطرح شده و دلیل متقنی برای آن وجود نداشته است.
شبکه خبری "بی بی سی فارسی" در برخی ادعاهای خود ایران را به دخالت در تحولات منطقه همچون یمن و سوریه متهم کرده است. برای مثال این شبکه یکبار مدعی شده بود سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افغانستانیها را به زور برای جنگ به سوریه می فرستد که البته این ادعاها هم عمدتا بر اساس گمانه زنی مطرح شد و پایه و اساس درستی نداشت. این رسانه دولتی انگلیس و حامی تروریستهای تکفیری داعش، اخیرا در ادعایی مطرح کرده که جمهوری اسلامی ایران برای تروریست های طالبان اسلحه می فرستد و این در حالی است که دیپلماتهای کشورمان از قربانیان تروریسم در افغانستان هستند.
**بازخوانی ادعای "بی بی سی فارسی" شبکه خبری "بی بی سی فارسی" به نقل از یکی از استانداران افغانستان مدعی شد: انبار اسلحه ای که در ولایت "بامیان" به دست نیروهای امنیتی افتاده سلاحهای ساخت ایران در آن وجود دارد که در انبارهای طالبان بوده است. البته این رسانه به نقل از "عبدالرحمان احمدی" سخنگوی ولایت "بامیان" عنوان داشت که تعداد " 32 مین" کشف شده که مشخص نیست از چه طریقی وارد ولایت "بامیان" شده است و توضیحات کاملی در این زمینه داده نشده است. پر واضح است که شبکه خبری "بیبیسی" تلاش می کند تا ادعای دخالت ایران در افغانستان را مطرح کند و این در حالی است که انگلیس از سال 2001 میلادی دخالت های انبوهی را در افغانستان داشته و این اقدام نخست وزیر وقت انگلیس (لشکر کشی نظامی به افغانستان) سبب کشته شدن صدها شهروند افغانی شده است.
**چرا باید ایران از طالبان پشتیبانی تسلیحاتی کند؟کنسولگری و دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران در افغانستان تاکنون چندین بار مورد هجوم تروریست ها قرار گرفته و چرا باید ایران از طالبان پشتیبانی تسلیحاتی کند در حالی که این گروه تروریستی شهروندان ایرانی را به شهادت رسانده است.
**اظهارات قابل تامل پدر معنوی طالبان/اسرائیل پشتیبان "طالبان"مولانا "سمیعالحق" مشهور به پدر معنوی طالبان در یکی از تازهترین جزوههای خود مینویسد: بهترین واجب دینی جنگ علیه ایرانیها است و جان دادن در این راه بهترین عبادت به شمار میرود. جنگ کردن با اسرائیل از اولویتهای ما نیست، چراکه فلسطینیها با اسرائیل صلح کردهاند، لذا جنگ کردن ما با اسرائیل حرام است.این روزنامه افزوده است که اسرائیل با استقبال از اظهارات سمیعالحق، میگوید: باید به چنین روحانیون روشنفکری کمک کنیم، چراکه وی بهجای بیان مطالبی علیه اسرائیل، خطرات ایران را مطرح میکند.
لازم به توضیح است کشورهایی از تروریست های "طالبان" پشتیبانی تسلیحاتی می کنند که در 5 سال اخیر از تروریست های داعش پشتیبانی لجستیکی و تسلیحاتی کرده اند و این موضوع جای تامل عمیق دارد. ایالات متحده آمریکا در دهه 80 میلادی با حمایت از بنیاد گرایان به دنبال مقابله با اتحاد جماهیر شوروی سابق بود و هم اکنون هم این آمریکا و پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به همراه انگلیس هستند که از تروریست های طالبان پشتیبانی تسلیحاتی می کنند.
تاکتیک حمایت ایالات متحده آمریکا همان راهبردی است که در 5 سال اخیر برای حمایت از گروه های تروریستی داعش، جبهه النصره و احرار الشام و ... به کار گرفته شده و "هیلاری کلینتون" به حمایت آمریکا از تروریسم و افراط گرایی اذعان کرده است. **اذعان کلینتون به حمایت از تروریسم در منطقه غرب آسیا هیلاری کلینتون در کتاب جدید خاطرات خود تاکید کرد قرار بود دولت اسلامی بر اساس توافق آمریکا و اخوان المسلمین در مصر تشکیل شود. وی نوشت: ما در جنگ عراق، سوریه و لیبی شرکت کردیم و همه چیز خوب بود اما به یکباره انقلاب سی ام ژوئن در مصر علیه دولت اخوان المسلمین روی داد و همه چیز در مدت 72 ساعت تغییر کرد. ما با اخوان المسلمین در مصر توافق کرده بودیم دولت اسلامی در سینا تشکیل شود. قرار بود بخشی از سینا به حماس و بخش دیگر آن به اسرائیل واگذار شود و حلایب و شلاتین به سودان ملحق شود و دولت مصر مرزها با لیبی را در منطقه السلوم باز کند. وی افزود: قرار بود ما در روز پنجم ماه ژوئیه سال 2013 در نشستی با دوستان اروپایی خود دولت اسلامی را به رسمیت بشناسیم. من به 112 کشور سفر کردم تا نقش آمریکا و توافق با بعضی از دوستان را درباره به رسمیت شناختن دولت اسلامی بلافاصله پس از تشکیل آن، توضیح دهم. اما به یکباره همه چیز در برابر چشمان ما فرو ریخت.
وزیر سابق امور خارجه آمریکا در ادامه بیان طرح های واشنگتن برای منطقه غرب آسیا نوشت: ما از طریق اخوان المسلمین در مصر و دولت اسلامی که قرار بود تشکیل شود منطقه را تقسیم می کردیم و پس از آن توسط عوامل خود از اخوان المسلمین به سراغ کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس می رفتیم. ابتدا کار از کویت آغاز می شد و به ترتیب به سراغ امارات، بحرین و عمان می رفتیم. در پی آن، تقسیمات منطقه عربی و مغرب عربی به طور کامل تغییر می کرد و ما تسلط کامل بر منافع نفتی و گذرگاه های دریایی پیدا می کردیم.
سوال اینجاست که آیا ایران برای طالبان سلاح می فرستد؟ قطعا پاسخ این سوال منفی است؛ چرا که تروریست های "طالبان" به مبارزه مسلحانه با جمهوری اسلامی ایران افتخار می کنند و هیچ وجه اشتراکی بین ایران و طالبان وجود ندارد و شبکه خبری "بی بی سی فارسی" در این زمینه واقعیات را ملاک قرار نداده است و ایران را متهم می کند. جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا یکی از قربانیان تروریسم به حساب میآید و هزاران شهید در این راه تقدیم نموده و مطرح کردن ادعاهای این چنینی بدون سند و مدرک متقن، ادعای بی طرفی شبکه خبری "بی بی سی فارسی" را بار دیگر زیر سوال می برد.
گزارش از محمد زرچینی
انتهای پیام/
این طرح سی ساله ست ..
مرگ بر اسراییل عربستان