به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛یک فوق تخصص گوارش افزود: بیماری کبد چرب شامل طیفی از بیماری خفیف کبد به صورت تجمع چربی درسلول های کبدی است.
مهدی قباخلو از جمله مهم ترین علت شیوع بیماری کبد چرب را تغییر در عادت غذایی ، مصرف غذاهایی پرکالری وکم فیبر با میزان بالایی چربی وقند است، دانست وافزود : مهم ترین فاکتور غذایی در ایجاد کبد چرب مصرف نوشابه های گازدار است، قند این نوشابه ها در بدن به خوبی متابولیسم نمی شود ودر کبد تجمع می کند.
وی خاطر نشان کرد :مصرف غذاهای چرب وآماده ونداشتن تحرک کافی که نتیجه اش چاقی واضافه وزن است با بسیاری از بیماری ها از جمله مشکلات کبدی ارتباط مستقیم دارد.
انتهای پیام/