به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اصغر نقشی افزود: کیوی دارای مقادیر زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید بوده و احتمال دارد برای برخی افراد آلرژیزا باشد. این میوه به دلیل خاصیت کاهندگی که بر سطح تری گلیسیرید دارد از غلظت خون میکاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکتهها جلوگیری میکند.
نقشی ضمن معرفی منابع غنی موجود در این میوه ادامه داد: کیوی دارای منبع غنی از ویتامین ث، پتاسیم، ویتامین ای، اسید فولیک، فیبر و روی است که برای سلامتی بدن بسیار موثر بوده و هر کدام دارای خواص مفید و گوناگونی است. ویتامین ث کیوی یک منبع غنی از ویتامین ث است به طوری که ویتامین ث آن دو برابر این ویتامین در پرتقال است. تحقیقات نشان داده است که مصرف یک کیوی در روز کافی است. آنزیمهای کیوی در معده به وسیله اسید معده از بین می رود اما اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد مقداری خنثی میشود و آنزیمهای کیوی میتوانند مدت کوتاهی فعالیت کنند این زمان کافی است تا مواد پروتئینی در اثر این آنزیمها به قطعات کوچکتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین را در معده و روده آسانتر می کند.
وی با توصیه به افراد مستعد سنگ کلیه تاکید کرد: کیوی دارای مقدار زیادی اگزالات است که موجب تشکیل سنگ در کلیه و کیسه صفرا میشود به همین دلیل برای افراد مستعد سنگ کلیه و سنگ صفرا مضر است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/