علی حسینی عضو شورای ملی زعفران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص صادرات زعفران اظهار داشت: در سالهای اخیر عرضه زعفران به جای واحدهای صادراتی به خانههای مردم تغییر مسیر داده، به طوری که افراد با دپو کردن محصول در خانههای خود و ممانعت از عرضه آن در بازار موجب افت و خیز قیمت و در نهایت کند شدن روند صادراتی شدند و همواره پیش بینی میشود که تا پایان سال به جهش صادراتی مورد انتظار دست نیابیم.
وی افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلو زعفران به مرز ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده و باید گفت که حداقل برای جهش صادراتی باید ۵۰۰ هزار تومان از حباب کاذب قیمتها شکسته شود تا برای خریداران توجیه اقتصادی داشته باشد.
حسینی تصریح کرد: با توجه به اینکه صادرات به آمریکا به تازگی آغاز شده، اما لازم به ذکر است که روند صادرات با شتاب است، به طوری که تاکنون ۳۰۰ کیلوگرم زعفران به آمریکا صادر شده است.
انتهای پیام/