به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران ازارومیه ؛ مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان غربی در جلسه اتاق فکر سازمان های مردم نهاد استان آذربایجان غربی گفت: در نظر سنجی های به عمل آمده از سطح جامعه، میزان اعتماد اجتماعی مردم نسبت به یکدیگر و برخی اقشار و اصناف دولتی کمتر شده است که برای جبران آن می توان از ظرفیت های بالفعل و بالقوه سمن ها استفاده کرد.
هوشنگ عطاپور اظهار کرد: امروزه با پیشرفت تکنولوژی و جایگزینی برخی فرهنگ های بیگانه به جای فرهنگ ارزشی و سنتی، اعتماد در بین افراد جامعه کم رنگ شده که جهت رفع این معضل، نیازمند تلاش رسانه های قدرتمند در تحکیم همدلی و اتحاد بین مردم و مسئولان هستیم.
عطاپور ایجاد کمپین های خیرخواهانه همچون دیوار مهربانی، جمع آوری درب بطری برای خرید ویلچر، اجرای طرح فاتح روستایی (آموزش قرآن)، تهیه جزوه بررسی موانع توسعه سمن ها، برپایی نمایشگاه عکس از فعالیت سمن ها و برگزاری کارگاه توانمند سازی سمن ها را از برنامه هایی عنوان کرد که باید به صورت مستمر و همگانی پیگیری شود.
وی ایجاد سایت تخصصی سمن های استان را از دیگر اقدامات این اداره کل عنوان کرد و گفت: در آستانه فرا رسیدن مراسم چهارشنبه سوری، ایجاد کمپین ضد ترقه چینی در جهت کاهش صدمات احتمالی ناشی از آتش سوزی و انفجار ترقه در بین نوجوانان و جوانان ضروری است.
عطاپور ظرفیت شبکه های اجتماعی را در اطلاع رسانی سریع و به موقع بسیار مهم برشمرد و گفت: امروزه فشار شبکه های اجتماعی در تنویر افکار عمومی و کاهش هنجارهای اجتماعی بسیار بیشتر از فشارهای دولتی است.
وی بر نظارت بیشتر برای بهره مندی صحیح و درست شبکه های اجتماعی تاکید کرد.
نام گذاری روز یا هفته ای به نام سمن ها، عضویت نماینده سمن ها در کارگروه های تخصصی استان، عضویت مدیران کل آموزش و پرورش و میراث فرهنگی در اتاق فکر سمن ها جهت ایجاد ارتباط بیشتر و استفاده از ظرفیت ها بیشتر و ایجاد سایت تخصصی سمن های استان از موارد مورد بررسی در این جلسه بود.
در حال حاضر 243 سازمان و تشکل مردم نهاد در سطح استان آذربایجان غربی فعالیت دارند و تاسیس 57 سمن جدید تا پایان امسال پیش بینی شده است.
انتهای پیام/ب