در مقر این کنفدراسیون در تایلند برگزار شد.
یکی از مهمترین محورهای این نشست برگزاری مسابقات انتخابی قهرمانی جهانی در قاره آسیا بود.
مسابقات والیبال قهرمانی جهان در سال 2018 برگزار می شود و FIVB ماموریت جدیدی به AVC داد مبنی بر اینکه از این پس باید مسابقات انتخابی جهان نیز در قاره آسیا برگزار شود.
آسیا چهار سهمیه در مسابقات والیبال قهرمانی جهان دارد و 23 کشور برای حضور در مسابقات انتخابی اعلام آمادگی کردند که 9 تیم از آسیای میانه، 4 تیم از اقیانوسیه، 5 تیم از شرق آسیا، دو تیم از غرب آسیا و 3 تیم از جنوب شرقی آسیا هستند.
پیشنهاد مطرح شده در کمیته مسابقات این بود که این چهار سهمیه اینگونه انتخاب شود که از 23 تیم، 5 تیم ایران، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و چین که از برترین تیم های آسیا هستند به همراه 5 تیم برتری که پس از رقابت مقدماتی آسیا انتخاب می شوند، یعنی در مجموع 10 تیم به دو گروه تقسیم شوند که یک گروه 5 تیمی به میزبانی ایران (گروه آ) و 5 تیم هم به میزبانی استرالیا (گروه ب) که دو تیم برتر در رنکینگ جهانی سال گذشته هستند، با هم به رقابت بپردازند.
تیم ژاپن (تیم دوم رنکینگ جهان در آسیا) در گروه ب به میزبانی استرالیا و تیم چین (به عنوان سوم رنکینگ جهان در آسیا) در گروه آ به میزبانی ایران قرار می گیرند. دیگر کشورها به همین ترتیب بر اساس رتبه و به صورت یکی در میان در دو گروه قرار می گیرند.
مسابقات انتخابی جهان باید قبل از 15 اکتبر سال 2017 (هفتم آبان ماه سال 1396) برگزار شود و 4 سهمیه آسیا مشخص گردد.
تغییرات عمده در ترکیب کمیته مسابقات AVC
انتصاب هفت عضو جدید و حذف شش عضو از کمیته مسابقات کنفدراسیون والیبال آسیا از جمله این تغییرات است.
آلن برودی از ونزوئلا، محمدعلی المهندی از قطر، ولید امان (رییس فدراسیون والیبال کویت)، احمد یوسف از بحرین، چای (نایب رییس فدراسیون چین) و نیشیکاوا از ژاپن از جمله شش عضو حذف شده کمیته مسابقات هستند.
این در حالی است که غفار درخشنده از ایران، دکتر اون از کره جنوبی و امیل جابور از لبنان در کمیته مسابقات باقی ماندند و هفت عضو جدید نیز به زودی معرفی خواهند شد.
نشست کمیته مسابقات با حضور دکتر صالح بن ناصر، رییس کنفدراسیون والیبال آسیا، ریجی هون رییس افتخاری AVC ، عیسی حمزه (نایب رییس کنفدراسیون آسیا)، شانریت (دبیر کل آسیا) به همراه اعضای این کمیته آغاز شد.
دکتر بن ناصر ضمن خیر مقدم از اعضای کمیته مسابقات به اهمیت این کمیته پرداخت و از اعضای با تجربه کمیته خواست تجربیات خود را در اختیار اعضای جدید بگذارند و از آنان حمایت کنند.
ریجی هون قاره آسیا را از جهت اینکه کهن ترین و بزرگترین قاره جهان با تعداد 65 فدراسیون است، مهم دانست و در مورد اهمیت مسابقات گفت: شخصیت هر ورزشی به مسابقه است و اگر مسابقه نباشد بازیکن، فدراسیون و... نخواهیم داشت و اصولا کنفدراسیون آسیا و جهان معنای خود را از دست خواهند داد. تعداد کمی از فدراسیون ها هستند فقط دارای دبیر و رییس هستند در حالیکه مسابقه ای ندارند. فدراسیون ها بدون مسابقه نیازی به رییس و دبیر ندارند.
وی برای روشن شدن این مطلب به مثالی از کشورش (چین) اشاره کرد و گفت: چین سالهای زیادی در آسیا و جهان عضویت داشت اما در سطح آسیا و جهان بازیکنی نداشت. این مثال در واقع کنایه ای بود به صالح بن ناصر و عیسی حمزه که عربستانی و کویتی هستند و عنوان های بسیار مهمی را در والیبال نه تنها در آسیا بلکه در جهان به دوش می کشند اما تیمی ندارند.
رئیس افتخاری کنفدراسیون والیبال آسیا کلید اصلی پا برجایی یک فدراسیون را مسابقه دانست و گفت: تمام کمیته ها اعم ازمدیریتی، پزشکی، داوری و ... وظیفه خدمات رسانی به کمیته مسابقات را دارند.
به پیشنهاد شانریت (دبیرکل AVC) ریاست کمیته مسابقات کنفدراسیون والیبال آسیا به دکتر اون از کره جنوبی سپرده شد.
انتهای پیام/