مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: بیش از 900 واحد مرغداری صنعتی و سنتی در استان فعالیت دارند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه قنبری گفت: از این تعداد 288 واحد بصورت سنتی و مابقی بصورت صنعتی فعالیت می کنند.
وی افزود : سالیانه بطور میانگین 22 میلیون قطعه در استان جوجه ریزی می شود و تولیدمرغ در استان حدود 63 هزار تن است.
وی افزود: پیش بینی می شود در سالهای آینده این میزان به 83 هزار تن برسد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.