وی تاکید کرد:تمام مسئولین بایستی یک نگاه ویژه وحمایتی به منابع انسانی خود داشته باشند.
میرحسینی با اشاره به اینکه نظام ارزشیابی قضات به مدت 13 سال در حال فعالیت می باشد وبه موفقیت های خوبی دست یافته است، افزود: نظام ارزشیابی ونظارت ویژه کارمندان اداری قوه قضائیه با رویکرد جدید همراه با استفاده از فناوری ها وتکنولوژی های روز دنیا به مدت یک سال است که در قوه قضائیه شروع شده است.
این مقام قضائی افزود: برنامههای نظام ارزشیابی و نظارت ویژه کارمندان اداری قوه قضائیه در چهار محور ارزشیابی، بازرسی،نظارت و پاسخگویی به شکایات مردم طراحی و تنظیم شده است.
مدیرکل نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری قوه قضاییه با بیان اینکه نگاه دستگاه قضائی در نظارت و ارزشیابی یک نظارت ایجابی، صیانتی و حمایتی است،تاکید کرد:محور اصلی در نظام نظارت و ارزشیابی کمک به توانمندسازی کارکنان است تا از این طریق توانمندی ها را شناسایی و تقویت کرده و موانع رشد را بر طرف کنیم.
میرحسینی گفت: کارکنان اداری حجم زیادی از کار دستگاه قضایی را به عهده دارند و فشارهای کاری زیادی را متحمل می شوند بنابراین باید با معرفی درست اقدامات آنها از کارمندان حمایت کنیم و کارکنان شایسته شناسایی وبه مدیران جهت ارتقاء شغلی معرفی گردند.
وی افزود: براین اساس باید پذیرفت که تمام کارکنانی که صادقانه در دستگاه قضایی خدمت می کنند؛ تمایل دارند که توانمندی ها و زحمات آنها در یک سامانه ای تعریف، ثبت و معرفی شود این حق آنهاست که باید این موضوع ایجاد و احیاء شود.
وی گفت:در
حوزه نظارت و ارزشیابی برای اولین بار انتخاب کارمند نمونه را به کل کشور تعمیم
داده و انتخاب کارمند نمونه را تا سطح استانی وشهرستانی گسترش داده ایم.
وی با بیان اینکه ما نسبت به آحاد مردم ،مدیران،کارکنان و دستگاه قضائی متعهد هستیم ،خاطرنشان کرد: یکی از وظایف اداره کل ارزشیابی ونظارت در قوه قضائیه ارشاد،امربه معروف وآگاه سازی در جهت شکوفا سازی وتوانمند سازی کارمندان در راستای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد.
انتهای پیام/ح