به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ، مهدی امیری اصفهانی در همایش پیشگیری از وقوع جرم اظهار داشت: عواملی همچون رویکردهای ارزشی، ضعف سبک زندگی، عدم تناسب نظامهای پایشی و کنترلی و بهرهمندی نامناسب از تکنولوژیهای نوین از عوامل وقوع جرم هستند.
قائممقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: با توجه به دانش مدارانه بودن پیشگیری، شناخت عرصه وقوع جرم و آسیبهای ناشی از آن میتواند به دانش مدارانه بودن پیشگیری کمک کند.
وی با تأکید بر مسئله شناخت جمعیت، گفت: توجه به مخاطبینی که در دسترس آسیبهای اجتماعی و وقوع جرم قرار دارند، بسیار مهم است و با توجه به جوان بودن جمعیت کشور ما و شرایطی که جوانان دارند بیشتر در معرض جرم و آسیب قرار میگیرند.
امیری اصفهانی با بیان اینکه دنیای مجازی در حال غلبه بر دنیای واقعی است، تصریح کرد: در دنیای واقعی قوانین دینی، عرفی و اجتماعی وجود دارد و با توجه به این الزامات شاهد وقوع جرم و جنایات هستیم؛
قائم مقام معاونت پیشگیری از وقوع جرم ادامه داد : با توجه به اینکه دنیای مجازی با یک سرعت بسیار زیاد در حال پیشی گرفتن است و این دنیای مجازی الزامات دنیای واقعی را نیز ندارد پس دنیای مجازی بهمراتب خطرناکتر از دنیای واقعی است.
وی افزود: پیشرفت فناوری در کشور ضرورت دارد و از طرف دیگر این فناوری بدون مرز معنا پیدا میکند و در اینجا یک تعارض مشخص وجود دارد که نیازمند حل شدن است و پاسخ مناسب این تعارض را باید در محافل علمی جستجو کرد.
قائممقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: امروزه نرخ جرم در جامعه بشری نسبت به نرخ رشد جمعیت فزونی گرفته است و این اصلیترین چالشی است که دنیای بشری باید با آن مقابله کند و تنها راهبرد خروج از این مشکل تمرکز بر نظام پیشگیری و توجه به شئونات است که در قانون تازه تصویبشده در مجمع تشخیص مصلحت نظام به آن اشاره شده است .
وی گفت: پیشگیری بدون پیشنگری امکانپذیر نیست و برای پیشگیری
باید آیندهپژوهی را در دستور کار قرارداد و نقش مردم در کنار حاکمیت میتواند
منجر به ایجاد احساس مسئولیت اجتماعی واداری شود و در این هنگام نقش دانشگاه بهعنوان
یکی از اثرگذارترین نهادها مشخص میشود.
انتهای پیام/م