محمد رحمانیان کارگردان تئاتر در گفتگو با خبرنگار
حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره قصه نمایش «بیداری در خواب» اینگونه گفت: این نمایش یک کار ضدداعش هست که مستقیم راجع به جنایات داعش صحبت نمیکند. قصه راجع به خانواده نفرین شدهای است به نام خاندان ابوبکر بغدادی که در سالهای آینده به این نفرین دچار شدهاند و همین امر سبب شده است که جنایت به داخل خانواده خودشان کشیده شود.
وی افزود: لیدر اصلی اینها مادر خانواده است که این فرم جنایت را تشکیل داده است و در پایان قصه سر پسر خود را میبرد.
لازم به ذکر است که این خاندان به گرگهای عجیب و غریب دچار میشوند.
رحمانیان پیرامون شیوه اجرای اثرش اظهار کرد: از تلفیق سورئال و رئال استفاده کردهایم. همچنین سینما و تئاتر را ادغام کردهایم به این صورت که از ویدئو پروژکشن بهره گرفتهایم و شکل قابپردازی و نورپردازی این کار عین پلانهای یک فیلم کات تو کات روایت میشود و همینطور زمانهای این نمایش به هم ریخته است. کنکاشی که پسر خانواده راجع به چرایی نفرین انجام میدهد، باعث شده است که در زمانهای مختلف سیر کند تا به واقعیت برسد.
این کارگردان راجع به استقبال مخاطبان گفت: تماشاگران و منتقدان به بدعت و نوآوری در این کار به خصوص در زمینه قصه و قابپردازیها اشاره داشتهاند.
رحمانیان از شباهت اسمیاش با پیشکسوت تئاتر و مسائل پیرامونش گفت: نکته جالب توجه شباهت اسمی من با آقای رحمانیان بزرگ است که عکسالعمل مخاطبان به این موضوع جالبتر است. چون فکر میکنند، این اجرا هم متعلق به ایشان هست. نقدهایی هم حاکی از اینکه آقای رحمانیان چطور در 4-3 ماه اخیر فرصت کردهاند، چند کار به روی صحنه ببرند شنیده میشود.
وی اضافه کرد: به خاطر این سوءتفاهم مخاطبان به نیت دیدن کار ایشان به تماشاخانه میآیند؛ اما با نمایش من مواجه میشوند و باز هم به خاطر این تشابه اسمی در صفحههای مجازی برخورد مناسبی دیده نمیشود.
شاید ذکر است که نمایش «بیداری در خواب» از 9 اسفند تا 26 اسفند، هر روز ساعت 6 عصر اجرا میشود که در این اثر پردیس افکاری، محمدرضا ژاله و مریم دانشآذر ایفای نقش میکنند.
انتهای پیام/