ورناصری مدیر کل نوسازی مدارس شهر تهران در گفتوگو با
خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت:با توجه به پروژههایی که در دست اجرا داریم، همچنان کمبود فضای آموزشی در استان تهران وجود دارد به خصوص در برخی از مناطق حاشیهای شهر و سایت مسکن مهر که جز مواردی هستند که دراولویت کارهای ما قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: امیدواریم که بتوانیم فضای آموزشی مناسب را از حیث تعداد کلاس و ظرفیت به فضای آموزشی استان اضافه کنیم و ممکن است تعداد مدارس دو شیفت افزایش یابد ولی با تمهیداتی که در نظر گرفته شده است به صورت 3 شیفته نخواهند شد .
وی اظهار داشت: درکل استان حدود 110 پروژه پیشبینی کردهایم که آمادهی بهرهبرداری هستند که حدود 1100 کلاس درس را شامل میشود و قبل ز شروع سال تحصیلی جدید آمادهی بهرهبرداری میشوند همچنین میانگین این کمبود دراستان تهران 30 درصد است و تا زمانی که این درصد به صورت یک شیفت نشوند، همچنان ما کمبود فضای آموزشی داریم.
ورناصری تاکید کرد: به عبارتی حدود 1000 مدرسه نیاز داریم تا از دو شیفته بودن خارج شویم .
ورناصری تاکید کرد: در سطح استان تهران 1400 مدرسه داریم که نیاز به تخریب و بازسازی دارند و ما در حال برنامه ریزی هستیم تا این تعداد در یک پروسهی زمانی 10 ساله از چرخه کار آموزشی خارج شوند.
وی ادامه داد: پروسهی تجاری کردن بخشی از فضای مدرس و دریافت مجوز از شهرداری ، بازه زمانی زیادی را می طلبد اما اگر این مراحل طی شود، ایدهی خوبی برای عملیاتی شدن ساخت فضای آموزشی باشد و در آمد حاصل از این بخش تجاری به مدرسه بازگردد تا منبع در آمدی برای مدارس باشند.
وی در خصوص اینکه سهم آموزش و پرورش از عوارض صدور پروانه به کجا می رسد گفت: این موضوع هنوز برای من هم روشن نیست که چند درصد این عوارض سهم آموزش و پرورش است و اینکه قرار است چقدر به آموزش و پرورش تعلق بگیرد برای ما هم شفاف نیست. ما پیگیریهای لازم را انجام دادیم و انتظار داریم که این درصد برای ما هم شفاف شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/