خبرها حاکی از آن است که سویای فرآوری‌شده غذایی به اصطلاح سالم است که مصرف آن می‌تواند سبب آسیب مغزی و سرطان و ناباروری شود و مصرف آن باید هرچه سریع‌تر متوقف شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، خوشبختانه این روزها با پیشرفت علم و فناوری و گسترش مطالعات و تحقیقات علمی افراد از فواید و ضررهای بسیاری از مواد غذایی آگاه شده‌اند و با افزایش عادات سالم غذایی بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات قابل پیشگیری شده است.

در بسیاری از جوامع صنعت سویا بسیار پیشرفت کرده است و این باور را میان افراد بوجود آورده است که سویای فرآوری‌شده برای سلامتی افراد به‌خصوص سلامتی قلب بسیار مفید است،‌ در حالی که این طور به نظر نمی‌آید. مطالعه‌ای نشان داده است که در فرآوری سویا پروتئین و روغن آن جدا می‌شود که این اقدام مفید و سالم بودن آن را تحت‌الشعاع قرا می‌دهد.

روش‌های فرآوری سویا شامل دمای بسیار بالا، فشار بسیار زیاد و قرار گرفتن آن در محیطی قلیایی، اسیدی همراه با حلال‌های نفتی و مواد سمی و سرطان‌زا دیگر فایده‌ای از سویا را بر جای نمی‌گذارد. از این طریق پروتئین‌ها و مواد معدنی موجود در آن همگی خشک می‌شوند و از بین می‌روند حتی هضم آن را برای دستگاه گوارش با مشکل روبه‌رو می‌شود.

به همین علت مصرف سویاهای فرآوری‌شده می‌تواند مشکلاتی را برای سلامتی به همراه داشته باشد که موارد زیر از این جمله‌اند:

حساسیت
سرطان
آسیب به دستگاه تولیدمثل و ناباروری
بلوغ زودرس
آسیب مغزی
مشکلات تیروئیدی
افزایش وزن
ریزش مو
مشکلات قلبی عروقی 
پوکی استخوان
کاهش میل جنسی
آسیب به سیستم ایمنی بدن
آسیب به سیستک گوارش
اندومتریوز

منبع: Healthy Life Vision

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.