«جان کربی» با بیان این که واشینگتن برای تحریم ایران دست پری دارد، تلویحا به دستاویز بودن آزمایش موشکی برای این منظور، اذعان کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ جان کربی در نشست خبری وزارت خارجه آمریکا گفت: همانطور که سامانتا پاور، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل امروز گفت، در حال آماده کردن گزارشی از این آزمایش های موشکی ایران را برای ارائه به شورای امنیت هستیم و باید اجازه بدهیم شورا در نشست خود موضوع را بررسی کند.

کربی ادامه داد: با این وجود ما هنوز هم در قبال آزمایش های اخیر موشک بالستیکی در ایران بسیار نگران هستیم و بر این باوریم که چنین اقدام هایی هم بی ثبات کننده و هم تحریک آمیز است.

وی افزود: دقیقتر اگر بگوییم این آزمایش های موشکی دست کم با قطعنامه شورای امنیت نه تنها همخوانی ندارد بلکه نوعی دهن کجی به قطعنامه شماره 2231 به شمار می آید که توافق هسته ای ایران را وارد مرحله اجرایی کرد. لذا می توان درباره این که آیا آزمایش های موشکی از نگاه فنی نقض به شمار می آیند یا خیر بحث کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: اما این به آن معنی نیست که شلیک موشک های بالستیک هیچ مشکلی ندارد و به این معنی هم نیست که شورای امنیت بر این موضوع سرپوش بگذارد و باز به این معنی هم نیست که اقدام های ایران با قعطنامه ای که از آنان خواسته از چنین فعالیتی خودداری کنند همخوانی دارد. لذا هنوز هم این موضوع را شورای امنیت مطرح خواهیم کرد و دست مان نیز پر است.

جان کربی در پاسخ به استدلال نماینده روسیه در سازمان ملل که گفته است درخواست را نمی توان نقض کرد بلکه می توان آن را نادیده گرفت، گفت: شلیک چنین موشک هایی دهن کجی کامل به قطعنامه شورای امنیت است. دست ما پر است و جای هیچ سوالی هم نیست.

وی افزود: می توان درباره واژه ها بحث کرد و من خوشحال می شوم در این باره به تبادل نظر با شما بپردازم. اما چیزی که می خواهم بگویم این است که این آزمایش ها با تعهداتی که آنان (ایران) بر اساس قطعنامه ی 2231 شورای امنیت سازمان ملل باید اجرا کنند همخوانی ندارد.

لذا این موضوع باید در شورای امنیت بررسی شود و همین اتفاق هم دارد می افتد. و همانگونه که سامانتا پاور صبح امروز گفت و وزیر امور خارجه بارها گفته است اقدام های ایران با تعهداتش همخوانی ندارد و شکی در این نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت متن قطعنامه نشان می دهد ایرانی ها حق ندارند چنین موشک هایی را شلیک کنند حتی اگر تفسیر و برداشت از واژه ها متفاوت باشد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۵ اسفند ۱۳۹۴
بهونشون دیگه چیه.کلاهک هسته ای که موشک قدر حمل نمی کنه.دوما اصلا بمبش کجا بود که رو کلاهک قرار بدیم.اینا از شر تحدید هسته ای خلاص شدن حالا میخوان تهدید موشکی رو هم از بین ببرن و بعدش به ایران حمله کنن خبر ندارن اینجا شیر مردان و شیر زنان هستند و تبدیل به گورستانشون میکنیم مرز هامون رو.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۲ ۲۵ اسفند ۱۳۹۴
حالا یه سوال وقتی امریکا سلاح کشتار جمعی - سلاح اتمی - سلاح میکروبی و بیولوژیکی رو در بیابان های اریزونا و کالیفرنیا در دل کوه ها در جزایر دور افتاده در دل اقیانوس ها و در ازمایشکاههای نظامیش ازمایش میکنه وقتی فرانسه زیر دریایی اتمی بمب افکن اتمی میسازه و اشاعه میده وقتی رژیم اپارتاید اسراعیل بمب اتم بدست میاره یا به عبارت بهتر به دستش میدن کجا ؟ چه دادگاهی ؟ چه قانونی ؟ چه شورای امنیتی ؟ باید تحریم کنه یا رسیدگی کنه واقعآ چه ؟ چه ؟ ....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۰ ۲۵ اسفند ۱۳۹۴
این همش شد ندارد
آخرین اخبار